ionut73 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 De anul acesta se desfasoara un Campionat Est European de Enduro. Teoretic a fost si anul trecut, insa mai mult pe hartie. De anul acesta se pare ca FRM pune putin umarul sa iasa ceva serios. Salutam initiativa - e un inceput bun. Cum spuneam, weekendul acesta am avut o echipa de 14 rideri la start in prima etapa a acestui campionat, in Grecia. Nu stiu toata componenta echipei; iata doar cativa dintre ei - Andras Elek (Tg Mures), Otto Mircea (Tg Mures), Patrick Boissy (Gheorghieni, la clasa juniori ), Marton Szilvester si Dominic Szereday (Satu Mare), Tudorel si inca vreo 2 de la Baia Mare, Erwin Zsolt Kovacs (Odorhei), Sorina (petrosani). Sambata seara am vorbit cu Patrick si zicea a a fost foarte greu dar aproape toti romanii reusisera sa termine. Asteptam vesti de la cei care au noutati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 (editat) IATA SI REZULTATE .... F BUNE! E1 - Marton S - locul 3 E2 - Erwin - locul 1!!!!! si Ioan Tara locul 3 E3 - Andras Elek - locul 3 fete - Sorina - locul1 !!!!! veterani - Patrick - locul 1 Mircea Otto a abandonat sambata, insa duminica a iesit pe 3 la E3. una peste alta eu zic ca rezultatele sunt foarte foarte bune! Grecii au rideri care merg in WEC FELICITARI Editat Mai 4, 2009 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Patrick intra la categoria român? Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 Patrick intra la categoria român? Yeap! E cetatean roman. Se da cu licenta FRM. Si e probabil cel mai bun vorbitor de romana din Gherghieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 bravos bajetii, hai ai nostrii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Yeap! E cetatean roman. Se da cu licenta FRM. Si e probabil cel mai bun vorbitor de romana din Gherghieni Cu replica asta m-ai dat pe spate. Felicitari la toti pentru performante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Foarte tare! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 se poate deci..bravo baieti..felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 bravoooooooooooooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 IATA SI REZULTATE .... F BUNE! E1 - Marton S - locul 3 E2 - Erwin - locul 1!!!!! si Ioan Tara locul 3 E3 - Andras Elek - locul 3 fete - Sorina - locul1 !!!!! veterani - Patrick - locul 1 Mircea Otto a abandonat sambata, insa duminica a iesit pe 3 la E3. una peste alta eu zic ca rezultatele sunt foarte foarte bune! Grecii au rideri care merg in WEC FELICITARI BRAVOOOO!!!!ERA SI TIMPUL SINT CU ADEVARAT BUNI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 mersi pentru incurajari; avem nevoie! ne pregatim sa plecam la etapa a 2a in Turcia din pacate Sorina, Marci si Dominic (din cauza problemelor administrative din partea turcilor)nu pot veni am primit intariri din partea lui Mani desi este inca in refacere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 20, 2009 Autor Share Postat Mai 20, 2009 din cauza problemelor administrative din partea turcilor sunt ceva probleme cu turcii de vreo 700 de ani Bafta sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 (editat) Felicitari baieti, tineti-o tot asa Editat Mai 20, 2009 de sorinagape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate