smile Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ghidon magura 28mm,inaltatoare,adaptoare,handguarduri,pompa brembo de pe un ducati eu am folosit-o pe supermoto toate sunt ca noi inafara de ghidon care mai aremici zgarieturi dar nimic grav....doar se vede ca afost folosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) poti da si niste preturi, te rog? handguardurile se dau si separat de ghidon? Editat Mai 4, 2009 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 ansamblul ghidon handguarduri mansoane inaltatoare si adaptoare 100 de euro fix! handguardurile separat 30 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 De cat sunt inaltatoarele? Ghidonul e drept - drept ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ansamblul ghidon handguarduri mansoane inaltatoare si adaptoare 100 de euro fix! handguardurile separat 30 de euro inaltatoare originale ktm costa 50 euro ( simple ) sau 80 euro ( reglabile 2 trepte)+ tva. deci...ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 ieftin...drept dovada am ramas doar cu pompa de frana... mai am un set de discuri de enduro care merg pe suzuki si yamaha siguuuur restul trebui incercat si un set pinion si foaie pt yz-wr si daca mai merge si pe la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 s-a dat si pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 As lua eu setul foaie pinion pt un WR 400f '98. Ai idee daca se potrivesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 cel mai bine vi si vedem....insa eu sunt km 80% sigur ca merg 0724 929 167 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate