mkl Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Bagam si niste vulcani noroiosi? Ca-s la o aruncatura de batz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 nu stiu ce sa zic vedem noi supunem la vot cand o sa ajungem acolo ;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 ok deci ne vedem la sincai acolo practic dupa intersectia de la sincai cu statia tineretului pe stranga merg inainte si o sa fie pe dreapta intrarea in parc eu asa tin minte nu? lasati si voi niste numere de telefon sa am pe cine suna maine de dim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 practic chiar in fata parcului unde parcheaza masinile la terenurile de baschet, la monstrul din gunoaie ) in fine uite 0751512601 Raoul si ne auzim maine daca nu nimeresti dar e imposibil sa ratezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 practic chiar in fata parcului unde parcheaza masinile la terenurile de baschet, la monstrul din gunoaie ) in fine uite 0751512601 Raoul si ne auzim maine daca nu nimeresti dar e imposibil sa ratezi gata am notat maine ne vedem pe acolo sunt sanse sa ajung pe la 10:10 sper sa ajung totusi la fix 10 noapte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 seara placuta acum 10 minute putem sa te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 ptr ce-i care nu stiu...ptr barajul Siriu drumul este ca-n palma pana acolo...E80 pana la Buzau...apoi spre Brasov...la Niscov tine-ti drept(nu faceti stanga caci altfel ajungeti la Manastirea Ciolanu)! Ne vedem la Sincai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 vazusem ca aveti moto puternice si am zis ca o sa goniti; pana la 120 e ok si pt noi, poate ajungem la sincai in timp util, am notat numarul oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 neatza eu sunt aproape gata cu aranjamentele ....pe la 9 jumate o sa plec de acasa ideea e ca mai multe 90 eu nu o sa ii dau constant ne auzim la parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Plec si eu de acasa in 10-15 min. Asteptati 10 min daca e sa intarzi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 a fost frumos! Am descalecat la 21.30! maine dormiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 (editat) Frumoasa plimbare Din pacate nu permit finantele 2 plimbari in weekend...trebuie sa ma multumesc cu una... Dati un buzz pe mess (si ziceti care sunteti). Id la profil. Editat Mai 9, 2009 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 acu am ajuns si noi, ne-am intors pe dn1 cu oprire la gura diham, ikea si carrefour; in perioada 21 - 24 mai plec intr-o excursie buc - sibiu - borsec - cheile bicazului; daca va intereseaza vedeti ca e un topic la sectiunea asta; ms de plimbare si seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 9, 2009 Autor Share Postat Mai 9, 2009 pam pam param am aterizat si io , sincer a fost super marfa drumul prea belea vremea superba de compatrioti nu mai zic iata o plimbare de 500 de km super reusita sunt un pic anchilozat dar imi trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 f frumos ! a fost interesant sa bagati id-ul meu for_ever_bachelor sa va dau si poze! stie cineva cu exactitate cati km am facut azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 9, 2009 Autor Share Postat Mai 9, 2009 pana la mine am facut 500 in cap de cand am alimentat la plecarea din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 10, 2009 Autor Share Postat Mai 10, 2009 acum mai asteptam filmarea de la mkl vad ca nu a bagat nimic sau sa voalat filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Am dormit pana la 12, eram rupt aseara. Acu ma uit la F1... nitzica rabdare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 10, 2009 Autor Share Postat Mai 10, 2009 deci la toata lumea a placut excursia... asadar cand e urmatoarea? propuneri ? idei? care se baga ? hai curaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 te mananca? Urmatoare e sambata...sper ca reusim sa plecam mai devreme! Hotaram noi ceva pana sambata...daca nu...vedem sambata la Sincai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 vine si cealalta bucata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 10, 2009 Autor Share Postat Mai 10, 2009 pai ce sa mai zic a fost super abia astept o alta iesire ..dar totusi parca nu as mai face 500 km intr o zi sau cine stie asadar care mai sunteti doritori de plimbari sunteti bine veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 misto filmuletul, una din pietrele alea care apar pe asfalt s-a dat la roata mea fata si era sa ne trezim pe jos, eu si nico; pt. saptamana viitoare n-am planuit nimic, poate mai iesim impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Intoarcerea: Imi pare rau ca ne-am pierdut prin Brasov. Nici acu' nu stiu unde am trecut pe galben. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) La ultimul semafor inainte sa ne oprim la masa. Eu eram in spatele tau Editat Mai 11, 2009 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate