Matei Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 rog cunoscatorii sa ma ajute sunt in cautarea unei perechi de coburi rigizi. ce pareri aveti? care sunt cele mai bune -- raport calitate pret? si mai ales, unde se gasesc in RO? cine aduce SH? si... despre Hepco & Becker ce stiti? -- pareri? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 am vazut saptamana trecuta la MOTORUNU.nu stiu pretul,dar la ce preturi aveau castile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 ok... si alticeva? sau pe forumu' asta se discuta doar "senzatii"? hai mai ca sunteti atatia care aveti coburi/topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 sunt o pereche la targoviste la un sh pe la un milion juma' negrii daca te intereseaza da-mi un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefancsc Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Si eu sunt interesat de niste coburi si topcase SH care sa mearga pe un CBR 600 F.Daca ai , fa si tu o poza te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 nu am eu ,sunt intr-un magazin sh de la noi din targoviste,eu nu castig nimic nu cunosc pe nimeni in firma aia,mi-am luat de acolo ambele casti plus cateva pentru prieteni,coburii ar fi aia de pe touringurile bmw,daca gasesc ceva pe net care sa se asemene voi pune o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitzy Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 nu am eu ,sunt intr-un magazin sh de la noi din targoviste,eu nu castig nimic nu cunosc pe nimeni in firma aia,mi-am luat de acolo ambele casti plus cateva pentru prieteni,coburii ar fi aia de pe touringurile bmw,daca gasesc ceva pe net care sa se asemene voi pune o poza Unde e sh asta in Targoviste si cum se numeste ca as vrea sa-mi iau si eu a doua casca si parca n-as lua-o noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Niciodata sa nu cumperi o casca folosita daca tii la capul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 rog cunoscatorii sa ma ajute sunt in cautarea unei perechi de coburi rigizi. ce pareri aveti? care sunt cele mai bune -- raport calitate pret? si mai ales, unde se gasesc in RO? cine aduce SH? si... despre Hepco & Becker ce stiti? -- pareri? Multumesc s-a discutat despre coburi uite aici: coburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Acolo e vorba de coburi de piele, irelevant pentru acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 si eu cauti coburi de plastic sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefancsc Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 nu am eu ,sunt intr-un magazin sh de la noi din targoviste,eu nu castig nimic nu cunosc pe nimeni in firma aia,mi-am luat de acolo ambele casti plus cateva pentru prieteni,coburii ar fi aia de pe touringurile bmw,daca gasesc ceva pe net care sa se asemene voi pune o poza Ok mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 scuzati raspunsul intarziat,nu am intrat o vreme pe net,deci: sh este undeva in micro 9(pentru cunoscatori)in spatele statiei de autobuz de la caraiman,au tot felul de electronice si mai aduc si cate o casca ,un set de coburi,o geaca......daca veniti in targoviste dati un semn si poate va duc chiar eu acolo 0723171851 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate