Sari la conținut

Drumetie enduro zona Baisoara M-tii Apuseni

Postări Recomandate

micutu_17 a spus:
Drumetia se va desfasura in 2 grupe , pe 2 trasee hobby & hard , grupa de hobby va fi condusa de Florian Pop , iar cea hard de Bart Stroesteanu , in M-tii Apuseni , zona Baisoara . Mai multe detalii in atasament si la telefon gasiti acolo nr. meu .

Drumetie_Cluj.pdfFetching info...

:moto:

de departe cel mai aglomerat week :cluj,arges,deva..nu puteti sa schimbati data pe undeva in iunie??din auzite zona e bestiala si cred ca ar fi doritori gramada

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

zona e absolut superba - am fost anul trecut la cursa de enduro de la muuntele baisorii si am ramas masca.

care aveti timp si sunteti prin zona - nu ratati!

Link spre comentariu

EnduroMan a spus:
PREZENT

ok completeaza asta te rog si trimite-o pe mail , micutzu_badboy@yahoo.com .

valabil si pentru restu doritorilor !

formular_de_inscriere.docFetching info...

cazarea se face la o cabana aprox: 3 km distanta de la Pensiunea Lara , in Valea Ierii , vineri o sa merg acolo si va dau exact indicatiile cum sa ajungeti , costuri aproximativ 200 de Ron sa zicem 250 , pentru cazare si mancare , asistenta tehnica gratuita . daca mai avetzi intebari va astept

Link spre comentariu

Faină atitudinea importatorului moto Husqvarna pentru .ro, as veni si eu pentru ca zona este superba dar in perioada respectiva voi fi la deva la cursă.

Poate in iunie :moto:

Editat de seseseko
Link spre comentariu

andrei belcic a spus:
Weekend-ul asta, cel mai nasol e de enduristii moldoveni: Cluj, Deva sau Curtea de Arges? Ce sa aleaga?

e bine ca avem de unde alege ... :moto:

andrei belcic a spus:
Weekend-ul asta, cel mai nasol e de enduristii moldoveni: Cluj, Deva sau Curtea de Arges? Ce sa aleaga?

da e weekendu viitor nu asta de saptamana asta , al II - lea weekend , respectiv 15-17 Mai .

Link spre comentariu

lucihusky a spus:
Am ceva probleme de rezolvat pe 16, dar daca reusesc sa aranjez ceva vin sigur. Poate vii si tu Andrei!

micu dejun e la 8 iar plecarea se face la 9 dimineatsa , sa ma anuntati si pe mine sa va inscriu , pana miercuri cel tarziu .

:moto:

Editat de micutu_17
Link spre comentariu

EnduroMan a spus:
Ne aducem si 'prezervativele' :) ??? Se pleaca pe ploaie ?

http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...eekday=Saturday

nush ce sa zic despre asta , sa speram la alea 70 % sanse sa fie vreme cat de cat buna , ms de info :eek:

vedem cum e vremea si joi vineri , si daca e urat rau , o amanam ...

Link spre comentariu

micutu_17 a spus:
nush ce sa zic despre asta , sa speram la alea 70 % sanse sa fie vreme cat de cat buna , ms de info :eek:

vedem cum e vremea si joi vineri , si daca e urat rau , o amanam ...

La Baisoara este atata piatra incat, daca nu iti este frig, poti sa te dai pe orice ploaie.

Dan Morar

Link spre comentariu

MOD a spus:
La Baisoara este atata piatra incat, daca nu iti este frig, poti sa te dai pe orice ploaie.

Dan Morar

confirm!

anul trecut am fost la cursa de enduro dupa o saptamana in care a plouat non stop si traseul a fost ok.

Link spre comentariu

Multumim participantilor pentru atmosfera, sper ca v-ati simtit de la foarte bine in sus.

Mai jos cateva poze de la eveniment: locatie , peisajpost-43281-1242645136_thumb.jpg, sedinta tehnica intre cateva pahare de vorba post-43281-1242645413_thumb.jpg, pilotii inainte de plecare post-43281-1242645673_thumb.jpg post-43281-1242645935_thumb.jpg

o vale light, o scurta incursiune de botez a autostrazii care exista , pauza la iarba verde, cheile, trupa vesela

post-43281-1242648115_thumb.jpg post-43281-1242648495_thumb.jpg post-43281-1242648675_thumb.jpg post-43281-1242648836_thumb.jpg post-43281-1242649085_thumb.jpg

Dupa o zi de enduro - gulas la ceaun (prea bun pentru o singura portie)

post-43281-1242649568_thumb.jpg post-43281-1242649677_thumb.jpg post-43281-1242649715_thumb.jpg post-43281-1242649809_thumb.jpg post-43281-1242649876_thumb.jpg

post-43281-1242647386_thumb.jpg

Link spre comentariu

Enduro Mihai a spus:
Si urcarea? :P

e pe undeva pe you tube, pe langa celelalte filme :D , oricum are numai cateva secunde...

Link spre comentariu