micutu_17 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Drumetia se va desfasura in 2 grupe , pe 2 trasee hobby & hard , grupa de hobby va fi condusa de Florian Pop , iar cea hard de Bart Stroesteanu , in M-tii Apuseni , zona Baisoara . Mai multe detalii in atasament si la telefon gasiti acolo nr. meu . Drumetie_Cluj.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Drumetia se va desfasura in 2 grupe , pe 2 trasee hobby & hard , grupa de hobby va fi condusa de Florian Pop , iar cea hard de Bart Stroesteanu , in M-tii Apuseni , zona Baisoara . Mai multe detalii in atasament si la telefon gasiti acolo nr. meu . Drumetie_Cluj.pdf de departe cel mai aglomerat week :cluj,arges,deva..nu puteti sa schimbati data pe undeva in iunie??din auzite zona e bestiala si cred ca ar fi doritori gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 de departe cel mai aglomerat week :cluj,arges,deva..nu puteti sa schimbati data pe undeva in iunie??din auzite zona e bestiala si cred ca ar fi doritori gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 pai nu face nimik , o sa facem si in iunie alta drumetie in alta zona poate mai frumoasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 zona e absolut superba - am fost anul trecut la cursa de enduro de la muuntele baisorii si am ramas masca. care aveti timp si sunteti prin zona - nu ratati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 zona e absolut superba - am fost anul trecut la cursa de enduro de la muuntele baisorii si am ramas masca. care aveti timp si sunteti prin zona - nu ratati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 PREZENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 PREZENT ok completeaza asta te rog si trimite-o pe mail , micutzu_badboy@yahoo.com . valabil si pentru restu doritorilor ! formular_de_inscriere.doc cazarea se face la o cabana aprox: 3 km distanta de la Pensiunea Lara , in Valea Ierii , vineri o sa merg acolo si va dau exact indicatiile cum sa ajungeti , costuri aproximativ 200 de Ron sa zicem 250 , pentru cazare si mancare , asistenta tehnica gratuita . daca mai avetzi intebari va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Faină atitudinea importatorului moto Husqvarna pentru .ro, as veni si eu pentru ca zona este superba dar in perioada respectiva voi fi la deva la cursă. Poate in iunie Editat Mai 6, 2009 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Weekend-ul asta, cel mai nasol e de enduristii moldoveni: Cluj, Deva sau Curtea de Arges? Ce sa aleaga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 Weekend-ul asta, cel mai nasol e de enduristii moldoveni: Cluj, Deva sau Curtea de Arges? Ce sa aleaga? e bine ca avem de unde alege ... Weekend-ul asta, cel mai nasol e de enduristii moldoveni: Cluj, Deva sau Curtea de Arges? Ce sa aleaga? da e weekendu viitor nu asta de saptamana asta , al II - lea weekend , respectiv 15-17 Mai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Am ceva probleme de rezolvat pe 16, dar daca reusesc sa aranjez ceva vin sigur. Poate vii si tu Andrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Am ceva probleme de rezolvat pe 16, dar daca reusesc sa aranjez ceva vin sigur. Poate vii si tu Andrei! micu dejun e la 8 iar plecarea se face la 9 dimineatsa , sa ma anuntati si pe mine sa va inscriu , pana miercuri cel tarziu . Editat Mai 6, 2009 de micutu_17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Ne aducem si 'prezervativele' ??? Se pleaca pe ploaie ? http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...eekday=Saturday Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 Ne aducem si 'prezervativele' ??? Se pleaca pe ploaie ?http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...eekday=Saturday nush ce sa zic despre asta , sa speram la alea 70 % sanse sa fie vreme cat de cat buna , ms de info vedem cum e vremea si joi vineri , si daca e urat rau , o amanam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 nush ce sa zic despre asta , sa speram la alea 70 % sanse sa fie vreme cat de cat buna , ms de info vedem cum e vremea si joi vineri , si daca e urat rau , o amanam ... La Baisoara este atata piatra incat, daca nu iti este frig, poti sa te dai pe orice ploaie. Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 La Baisoara este atata piatra incat, daca nu iti este frig, poti sa te dai pe orice ploaie. Dan Morar confirm! anul trecut am fost la cursa de enduro dupa o saptamana in care a plouat non stop si traseul a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 confirm!anul trecut am fost la cursa de enduro dupa o saptamana in care a plouat non stop si traseul a fost ok. deci plecam indiferent de vreme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 cateva poze de la pensiunea unde vom fi cazati ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 foarte TARE...vorba unui clujean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Multumim participantilor pentru atmosfera, sper ca v-ati simtit de la foarte bine in sus. Mai jos cateva poze de la eveniment: locatie , peisaj, sedinta tehnica intre cateva pahare de vorba , pilotii inainte de plecare o vale light, o scurta incursiune de botez a autostrazii care exista , pauza la iarba verde, cheile, trupa vesela Dupa o zi de enduro - gulas la ceaun (prea bun pentru o singura portie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 A doua zi Dupa pregatirea motoarelor a venit randul vitejilor sa se alimenteze Cateva imagini de pe traseu, sete mare - nu aveau pahare curate in padure sedinta tehnica de final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mein_84 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Mai jos cateva filmulete: si o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Mihai Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Si urcarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Si urcarea? e pe undeva pe you tube, pe langa celelalte filme , oricum are numai cateva secunde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate