Sari la conținut

Plutitor De Benzina


Postări Recomandate

Sincer, nu inteleg de ce iti trebuie, eu unul am mai mare incrdere in sitemul cu robinet (cu 2 pozitii, normal si rezerva) de pe motocicelte decat in cel cu plutitor care poate indica aiurea. Desfaci busonul, bagi ochiul, daca licare ceva si clipoceste--mai ai, daca nu -- o iei la impins. :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e vorba daca e util sau nu. Era o idee, un "artificiu tehnic" care mi-a trecut prin cap. Normal ca nu e ceva absolut necesar, nu vreau sa o fac din comoditate, ci din pasiunea de a "meshteri", am intrebat poata s-a mai gandit cineva la asa ceva. Realizabil este sigur, cu un plutitor de Dacie si o adaptare a tijei plutitorului la inaltimea rezervorului. Sistemul de prindere de rezervor imi da bataie de cap, nu as vrea sa ii dau o gaura, ca la rezervorul de masina, acel loc va fi mereu un punct slab si exista riscul sa se scurga benizina.

Poate totusi vine cineva cu o idee.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca tii neaparat sa te joci ai putea incerca cu un plutitor de mercedes vechi (cobra) care este un cilindru vertical si nu cu tija ca la dacie. in cilindrul de aluminiu exista o tija subtire pe care se plimba sus jos plutitorul propriuzis si niste fire subtiri care ii dau impulsul ala, nu stiu sa ma exprim in termeni foarte tehnici... cel mai scurt este cel de la mercedes "bot de cal", caroseria 115, pentru ca rezervorul la masina asta este asezat cam ca la dacia, sub podeaua portbagajului si este plat. cred ca e cel mai potrivit. celelalte modele au rez. cam in spatele banchetei si sunt mult mai inalte, ar trebui sa le scurtezi. cred ca ai putea obtine ceva "gen" harley, cu doua busoane, unul pt benzina, altul pt plutitor. ma rog, intelegi tu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...