odhin Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 vreau sa-mi imbrac aripa spate in carbon. Stie cineva, ceva la Romania? E o chestie doar de look si e destul de costisitor sa cumpar o aripa total de carbon. Mai sunt stickerele alea de la Louis imitatii...dar stiu si eu...Are cineva pe motor? Cum arata? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 sa imbraci in carbon nu e f usor. Mai ales daca o faci pt look.Trebuie sa ai o tesatura perfecta,rasina pusa cu multa multa atentie, e greu de facut. Parerea mea e ca mai bine cumperi de la magazine moto autoadezive de-alea. Eu am unul pe rezervor si e de miii de ori mai reusit decat putea fi facut de mana. Si vei gasi greu pe aici, eu folosesc la aeromodele, dar scopul principal este rezistenta, nu look-ul. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 adu obiectul la mine, sa o vad. o lasi o zi, doua si iti fac un pret. se face carbon si in romania, de calitate, dar costa. asta e! si nu o facem carbon look, ci carbon. 0722-44-22-89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 vreau sa-mi imbrac aripa spate in carbon. Stie cineva, ceva la Romania? E o chestie doar de look si e destul de costisitor sa cumpar o aripa total de carbon. Mai sunt stickerele alea de la Louis imitatii...dar stiu si eu...Are cineva pe motor? Cum arata? Merci mergi la ol-bike motors in militari pe strada chemarii nr 6 vorbeste cu marius de acolo si iti face ce vrei din fibra de carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate