tacanel Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 ...in duminica asta ar fi posibil sa nu pot veni cu voi pe valea muresului pt ca sunt floriile si s-ar putea sa am oarece musafiri!!!....dar daca se aduna trupa ca lumea da-i in p...a de musafiri sa stea la usa pina vin eu inapoi! ce tare esti schimbati numele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 ce tare esti schimbati numele ...nu am cum ca e prea tirziu si apoi ma costa mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 ...nu am cum ca e prea tirziu si apoi ma costa mult!! la multi ani,floare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 are dreptate tacanel,la muuuulti (b)ani,floriane!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 18, 2006 Autor Share Postat Aprilie 18, 2006 ....thank you all!! .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 bagami-as soola pai daca stiam ca fratzii mei din arad au topic special eram de mult aci cata maries, locuit pevasile goldis linga bingo, plecat fizic din arad acu 5 ani dar capu tat acolo mii, stabilit in sua, Virginia am un fxdx din '99 si un flh din '78 asta is io anu trecut pe fx asta ii fx-ul acuma si asta ii flh-ul in ultimi 3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 bagami-as soola pai daca stiam ca fratzii mei din arad au topic special eram de mult aci cata maries, locuit pevasile goldis linga bingo, plecat fizic din arad acu 5 ani dar capu tat acolo mii, stabilit in sua, Virginia am un fxdx din '99 si un flh din '78 asta is io anu trecut pe fx asta ii fx-ul acuma si asta ii flh-ul in ultimi 3 ani .....welcome!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 (editat) Se vede treaba ca o duci bine pe acolo ! Frumoase jucarii !!! Editat Aprilie 20, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 frumoase scule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 multzam fain, de ce zici ca o duc bine? ca am pus citeva kile? (glumesc) aci o duci bine daca tragi ca bou-n jug, daca nu ....la fund, oricum ma bucur ca am dat de aradeni, asha ca bine v-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 multzam fain, de ce zici ca o duc bine? ca am pus citeva kile? (glumesc) aci o duci bine daca tragi ca bou-n jug, daca nu ....la fund, oricum ma bucur ca am dat de aradeni, asha ca bine v-am gasit ...cind mai vii pe acasa?...la arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 ...cind mai vii pe acasa?...la arad? probabil ca la vara, sper va anuntz io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 (editat) Am jucarie noua !!! Am facut deja 1200 km in 3 zile si tot nu ma pot dezlipi de ea Editat Mai 1, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Frumoasa jucaria sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unu de altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Multumesc mult, si voua la fel va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 akkimo,nu ai fost duminica la piata de masini? am vazut o honda cu nr.rosii de iasi,daca e aia sa stii ca e frumoasa,sa ai noroc de ea!!! cand ne dam o tura? poate duminica???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 akkimo,nu ai fost duminica la piata de masini? am vazut o honda cu nr.rosii de iasi,daca e aia sa stii ca e frumoasa,sa ai noroc de ea!!! cand ne dam o tura? poate duminica???? Aia-i Duminica e cursa pe aeroport , asa ca toata lumea se strange acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 la ce ora se suna adunarea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 la ce ora se suna adunarea??? Asta chiar nu mai stiu, vedem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 bine,vorbim la tel. salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Balcaniada incepe de vineri la aeroport, pe la ora 11 am inteles ca incep pregatirile, GIV 32 stie mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Balcaniada incepe de vineri la aeroport, pe la ora 11 am inteles ca incep pregatirile, GIV 32 stie mai multe. Ati reusit sa aflati cumva un program? Ca as vrea sa vin si eu, dar sa stiu cand, ce prind si ce ratez. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 florianeeee...unde esti????unde ai disparut????? spune-ne ceva despre programul curselor de la aeroport,ca nu stim nimic !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 florianeeee...unde esti????unde ai disparut????? spune-ne ceva despre programul curselor de la aeroport,ca nu stim nimic !!!! Vineri dimineata sunt calificarile si sambata dimineata cursele. Eu stiam ca duminica sunt cursele dar se pare ca s-au modoficat datorita zborurilor de pe aeroportul Arad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate