danialexxa hayabusa Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Daniel, Suzuki V-Storm DL 1000 Zona Stadion UTA Salut ! distractie cu el, e frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 ieri a fost fain pe cand ati venit voi mai picura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Salut ! distractie cu el, e frumos ! Multumesc. ieri a fost fain pe cand ati venit voi mai picura? Sambata am plecat din Arad la 9.00 dimineata. Era destul de inorat, m-am sperit putin..., totusi am plecat catra Timisoara. Acolo,... super primavara; soare , frumos , ciripit de pasarele..., dar, din pacate, catre ora 14.00 s-a inorat si apoi chiar a inceput sa picure. Am ster-o imediat catre Arad, iar la Sagu, ne-a prins o ploicica. Am ajuns pe la 17.00 si picurase putin, dar totul a fost OK. Total pimbarica 185 Km. Pacat de vremea de azi... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chris-Andre Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Multumesc. Sambata am plecat din Arad la 9.00 dimineata. Era destul de inorat, m-am sperit putin..., totusi am plecat catra Timisoara. Acolo,... super primavara; soare , frumos , ciripit de pasarele..., dar, din pacate, catre ora 14.00 s-a inorat si apoi chiar a inceput sa picure. Am ster-o imediat catre Arad, iar la Sagu, ne-a prins o ploicica. Am ajuns pe la 17.00 si picurase putin, dar totul a fost OK. Total pimbarica 185 Km. Pacat de vremea de azi... . Salut. Noi am plecat ieri pana la Szeged in jur de ora 11.(daca tot nu ne mai trbuie carte verde). Am facut in jur de 200 km. Soseaua este super pana la Nadlac iar in Ungaria acceptabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_arad Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Salut. Noi am plecat ieri pana la Szeged in jur de ora 11.(daca tot nu ne mai trbuie carte verde). Am facut in jur de 200 km. Soseaua este super pana la Nadlac iar in Ungaria acceptabila. discutilee astea au legaturaa cu piese si motoaree de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Daniel, Suzuki V-Storm DL 1000 Zona Stadion UTA salut frumoasa dihanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 salut frumoasa dihanie Multumesc. discutilee astea au legaturaa cu piese si motoaree de vanzare? Nu stiu de ce te tot iei de unul, de altul... . Nu poti sa te abtii ? A propos, topicul despre vanzari piese si motoare e altul... nicidecum acesta. Daca ai un anunt de dat ...esti invitatul nostru... s-o faci pe acel topic. Cu tot respectul, fara resentimente... . Salut. Noi am plecat ieri pana la Szeged in jur de ora 11.(daca tot nu ne mai trbuie carte verde). Am facut in jur de 200 km. Soseaua este super pana la Nadlac iar in Ungaria acceptabila. Cu voi m-am intalnit in jur de ora 17.00, in zona Registrului Auto ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chris-Andre Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Multumesc. Nu stiu de ce te tot iei de unul, de altul... . Nu poti sa te abtii ? A propos, topicul despre vanzari piese si motoare e altul... nicidecum acesta. Daca ai un anunt de dat ...esti invitatul nostru... s-o faci pe acel topic. Cu tot respectul, fara resentimente... . Cu voi m-am intalnit in jur de ora 17.00, in zona Registrului Auto ??? Da.Cu noi te-ai intalnit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_arad Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 MARELE ALB da de cine m-am mai luat eu....ca sincer nu imi amintesc...improspateaza plz memoria... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 Daniel, Suzuki V-Storm DL 1000 Zona Stadion UTA ...ca sa fiu rautacios si eu!!..motorul tau se cheama SUZUKI "V-STROM" NU "V-STORM"....uita-te atent!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 ...ca sa fiu rautacios si eu!!..motorul tau se cheama SUZUKI "V-STROM" NU "V-STORM"....uita-te atent!! ...o simpla si banala greseala de redactare. Pardonabila. Dar, ...da,...ai dreptate... ai spus-o chiar tu ...si o mai poti spune inca o data. ESTI RAUTACIOS !!! Ai avut mare grija sa te uiti tu mai atent decat mine si ai observat eroarea. Nu cred ca e cazul sa ne vanam eventualele greseli de redactare sau ortografie. Daca tu vrei s-o faci pe "domn' profesor" ... nu ai decat... . Eu nu am sa o fac niciodata. Te salut si iti multumesc pentru atentionare... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 15, 2007 Autor Share Postat Februarie 15, 2007 ...o simpla si banala greseala de redactare. Pardonabila. Dar, ...da,...ai dreptate... ai spus-o chiar tu ...si o mai poti spune inca o data. ESTI RAUTACIOS !!! Ai avut mare grija sa te uiti tu mai atent decat mine si ai observat eroarea. Nu cred ca e cazul sa ne vanam eventualele greseli de redactare sau ortografie. Daca tu vrei s-o faci pe "domn' profesor" ... nu ai decat... . Eu nu am sa o fac niciodata. Te salut si iti multumesc pentru atentionare... . ...OK,esti scuzat!... ...nu am spus-o (scris-o) cu gind rau,nu sunt rautacios dar asa ma mai distrez si eu sicaindu-i pe altii!... ...am vrut doar sa te mai linistesc ca prea tare l-ai luat pe baiatul ala!!..hai noroc!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 ...OK,esti scuzat!... ...nu am spus-o (scris-o) cu gind rau,nu sunt rautacios dar asa ma mai distrez si eu sicaindu-i pe altii!... ...am vrut doar sa te mai linistesc ca prea tare l-ai luat pe baiatul ala!!..hai noroc!.. Si eu te scuz pentru ca ai fost rautacios ... . De luat tare, n-am luat pe nimeni. Daca urmaresti mai atent posturile anterioare ai sa vezi de unde a plecat problema... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RAU Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Salut.....eu mi-am schimbat useru k ala(Raul 46) nu mai mergea:( pun si eu cva poze cu motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_arad Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Nu sunt micalaceni pe aicia? numai eu si calin???????? anuntati-va care sunteti din Micalaca City Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Salut.....eu mi-am schimbat useru k ala(Raul 46) nu mai mergea:( cum sa nu mai mearga un user? ai incercat sa ii faci schimbul de ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RAU Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 nu i-am facut ink schimbu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Hai sa imi pun si eu Bicicleta.... Va saluta Sergiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 parca esti mai frumos in avatar:) pacat de permis ... oricum se anunta vreme rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) Hai sa imi pun si eu Bicicleta.... Va saluta Sergiu [attachmentid=152993 Editat Februarie 19, 2007 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 (editat) PT MARELE ALB O poza doua nu ne dai??? Sa se delecteze si ochiul nostru cu mandrete de Suzu? Editat Februarie 24, 2007 de Vitezistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 PT MARELE ALB O poza doua nu ne dai??? Sa se delecteze si ochiul nostru cu mandrete de Suzu? Motorul e identic cu cel din poza. Aceleasi dotari (ulterior am pus topsase si crushbar), aceeasi capacitate cilindrica, pina si carenele sunt in aceleasi nuante de culori ca si in poza. Trimete-mi un PM si poate ne intalnim sa-l vezi. Poze n-am, deocamdata. Poate ...cu alta ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 io am mai postat si ante-motor si s-o luat giv de mine - shacu ma tyem ... da dat fiind ca am iesit deja de 3-4 saptamani cu el pi strazi ... poshtez domle shaci ... ieu sunt gabi a.k.a. ish ... kawasaki el250b mov ... poze in zilele ce urmeaza, ca no apucat sa imi faca nimeni, ca nam stat atata pe loc inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 io am mai postat si ante-motor si s-o luat giv de mine - shacu ma tyem ... da dat fiind ca am iesit deja de 3-4 saptamani cu el pi strazi ... poshtez domle shaci ... ieu sunt gabi a.k.a. ish ... kawasaki el250b mov ... poze in zilele ce urmeaza, ca no apucat sa imi faca nimeni, ca nam stat atata pe loc inca ...cind m-am luat eu de tine?? ..adu-mi aminte ca nu reusesc sa ma dumiresc!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 ...cind m-am luat eu de tine?? ..adu-mi aminte ca nu reusesc sa ma dumiresc!!... QUOTE(ishmael @ Jan 9 2007, 12:22 AM) ms ... in 15 ( + - ) vine si motoru si dupaia ... , sa nu vin neam de trasita sa va fac de rusine ...pe noi nu ne faci de rusine,nu ai cum...dar pe tine insa... sho mai fost una pa la bancuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate