GIV 32 Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 ...pe noi nu ne faci de rusine,nu ai cum...dar pe tine insa... sho mai fost una pa la bancuri ...buei,da tu nu stii de gluma?...aia era in spirit de gluma spusa,nu cu vreun subinteles!!!...iar la topicul de bancuri...tu ce zici,am vorbit serios?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 nus io chiar asa jingash ... deci e 1= la neintelesu umorului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) ishmael ...sfatul meu ...obinuieste`te cu Giv si sa nu`l contrazici ca oricum el are dreptate Si apropo Giv .... ai ajuns la postul numarul 1000 Editat Martie 27, 2007 de Torra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 la multi ani !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Si apropo Giv .... ai ajuns la postul numarul 1000 si cate din aceste posturi sunt serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Buna intrebare .... :lol acuma cine stie cat timp nu o sa mai posteze nimica pe forum ca sa nu strice aniversarea lui de 1000 de post`uri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 .....1001.... ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 si cate din aceste posturi sunt serioase din nou la subiect .....1001.... ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe-playboy Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 ...eu sunt pepe si ma bucur pt voi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 deci totusi ... butonu ala ce facea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Salutare ! Si uite asa .. am ajuns si eu la 100 .. huraaaaa Floriane .. un zero in plus sau in minus nu conteaza .. ca doar e un .. zero ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 La multi ani ! (poate fac si io 2-300 acush asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Si apropo Giv .... ai ajuns la postul numarul 1000 So what??? E concurs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 si asta e motorul lui Pepe "Motocicleta: kawa gpz 2200 ninja" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 deci totusi ... butonu ala ce facea ? ..... ...butonul ala facea sa se invirta lumea in jurul propriei axe!!!...cum,nu stiati? Salutare ! Si uite asa .. am ajuns si eu la 100 .. huraaaaa Floriane .. un zero in plus sau in minus nu conteaza .. ca doar e un .. zero ! ...nu trebe sa va fie ciuda ca eu am si voi nu aveti!!....cind veti creste mari cit ishmael veti avea si voi destule puncte(posturi) incit sa va spalati pe cap cu ele!!... So what??? E concurs? ...tu nu stii dar sa stii ca e concurs!!!...care ajunge primul la capat ......o ia de la inceput!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 . ...tu nu stii dar sa stii ca e concurs!!!...care ajunge primul la capat ......o ia de la inceput!! Si la cat se reseteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 Si la cat se reseteaza? ...ai vrea tu sa stii!!... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 ...ai vrea tu sa stii!!... ... Nu fii asa de sigur Ce vreau eu sa stiu este cand vine vara?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 Nu fii asa de sigur Ce vreau eu sa stiu este cand vine vara?!!! . ..eu stiu!!!..... ......la vara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 . ..eu stiu!!!..... ......la vara!!! in sfarsit un raspuns profesionist si coerent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 ...nici eu nu stiu de unde -mi vin ideile astea!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 ...nici eu nu stiu de unde -mi vin ideile astea!!... Eu stiu Din cauza perspectivei pe care o ai din spatele ghidonului de Bemeveu, trai-ti-ar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 Eu stiu Din cauza perspectivei pe care o ai din spatele ghidonului de Bemeveu, trai-ti-ar ...cind ai asa motor i-ti vin multe idei de plictiseala!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Nu fii asa de sigur Ce vreau eu sa stiu este cand vine vara?!!! de la ... rusi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Acuma gluma`i gluma dar Giv ii mai rau ca un prunc .... am vazut noi ce o facut si ieri Giv .... nu vrei sa te infiez ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate