ishmael Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 duce mah ... crezi ca ai fi o mama buna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 vitrega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 duce mah ... crezi ca ai fi o mama buna ? Hmmm .... avand in vedere ca si tie ti-am dat o educatie de invidiat consider ca sunt o mama buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 (editat) Hmmm .... avand in vedere ca si tie ti-am dat o educatie de invidiat consider ca sunt o mama buna confuzii intre trecut si imaginar ? incearca noul Jacobs Editat Martie 31, 2007 de ishmael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 hahahahhahahhaha simpaticule Pe langa ca te stiu de vreo 15 ani mai faci si figuri ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 da de unde ... numa stateam si ma gandeam pe ce topic fabulezi tu despre verzi si uscate ... se poate oare sa incerci sa ne abati atentia de la intrebarea principala "cine are motor si de care" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Eu am un scuter. Dar sper sa imi iau anul viitor o motocicleta. Am fost astazi la "discoteca" la Zabrani cu varu-miu si niste prieteni...Langa "disco" erau cativa tipi cu motoarele: un cbr600, f650gs(pe baiatul asta poate unii il cuosc: Berti se numeste) si un kawasaki kle (de nu stiu cat). Au facut tipii astia "spectacol" fata de un nenea politistu, care era entuziasmat de cat de repede merg motoarele lor. PS: Observ ca sunt cam off-topic. Cer scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 baiatu pe nume berty are F650...nu ii si GS... am vrut sa ii cumpar eu motorul,dar cand am vazut ce face cu el am zis ca mai bine stau in banca mea bafta la cumparat motor,lasa scuterele,ca nu is de tine ...PS:am eu un motoras fain de vanzare...PM me si iti dau detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Asa e. Nu e GS. Nu stiu de ce aveam impresia ca e GS. GS-ul are "bot din-ala de rata".(cum are si fratiorul sau mai mare, de 1200 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Na deci nu te intereseaza torpiluta mea(vezi in poza..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Na deci nu te intereseaza torpiluta mea(vezi in poza..) Pai nu prea, pentru ca: 1) Deocamdata nu am bani 2) Vreau ori RS ori CBR. Oricum, merci pentru oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Pai nu prea, pentru ca: 1) Deocamdata nu am bani 2) Vreau ori RS ori CBR. Oricum, merci pentru oferta. Trebuia sa ma gandesc inainte sa intreb...in fine...cand o sa iti iei RS-ul dorit sper sa ne intalnim sa vezi cum urla al meu pe langa orice RS sau CBR de 125...numa bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Trebuia sa ma gandesc inainte sa intreb...in fine...cand o sa iti iei RS-ul dorit sper sa ne intalnim sa vezi cum urla al meu pe langa orice RS sau CBR de 125...numa bine... Pana apuc sa-mi iau motocicleta tu nu o sa mai ai Fanticul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Pana apuc sa-mi iau motocicleta tu nu o sa mai ai Fanticul. scrii pe forum undeva cand iti iei...poate o sa il mai am...ca ma bate gandul sa nu il mai dau...numa in caz de fortza majora,adik dk raman in pana de bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 (editat) Ciao la toti Let me introduce me.... numele meu este Andrea, am 21 de ani, sunt din Arad, studenta motocicleta: cea din poze.... ce sa va mai zic? intrebati.... Editat Aprilie 16, 2007 de rider_girl_20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 ...salut andreea!... ..welcome!...mi se pare mie sau te-am vazut simbata pe la ghioroc venind la chef la cioaby cu motorul?? ...nu astepta intrebari de la noi ca nu ai avea nervi sa le auzi pe toate!..de exemplu : ce marime ai la sutien?...etc... ...daca ai nervi de intrebari din astea spune-ne ca am atitea idei!!!...vino si tu pe centru cu motorul sau la terasa de la notting hill sau la birtul de linga politie,la clasic bar!...eu cind e fain afara merg pe terasa de la noting hill pt ca acolo mai poti beli ochii dupa cite un dos de femeie,un motor,o maslina ceva...pe cind la noul deal nu vezi decit masini de politie si camioane cu marfa...deci sorry,eu buci vreau sa vad!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Ciao la toti Let me introduce me.... numele meu este Andrea, am 21 de ani, sunt din Arad, studenta motocicleta: cea din poze.... ce sa va mai zic? intrebati.... wellcome...ai grija cu acceleratia.. in rest ,asfalt uscat; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 ...hmm, ...o fi andreea marcu?...(the champ)...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 wellcome...ai grija cu acceleratia.. in rest ,asfalt uscat; Merci Spy!!!!! incerc sa am grija cu acceleratia, si de mine si de motor....cu mai mult sau mai putin noroc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 ma intrebam dc nu mai postezi pe forum si acum, bune venit (oficial) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 ma intrebam dc nu mai postezi pe forum si acum, bune venit (oficial) oficial "bine v-am gasit" .... uite-ma! am reusit si eu sa ma prezint si sa postez....de acum incolo n-o sa mai scapati de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 de care studenta esti ? la ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 de care studenta esti ? la ce ? dar de care studenta as putea fi? de aia care mai da pe la faculta..... sunt la UAV, la st economice, sectia ECTS (economia comertului, turismului si serviciilor), anul 3, zi, grupa 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate