Marius-Vinga Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Dupa aproape 10 ani de pauza pentru mine este o noutate si asta super moto.sa -l folosesti fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Dupa aproape 10 ani de pauza pentru mine este o noutate si asta Arata bine.Un prieten e curios din ce an e si cat ai dat pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Anul asta, in Arad am vazut o gramada de motoare noi dar si motoristi vechi. Cine ce motor si-a mai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Anul trecut in Octombrie mi-am luat si eu primul motor mai serios HONDA XL 600 V Transalp ! Este din 92 , l-am cumparat cu 64600 de km ... acuma am 69750 ! Is foarte multumit din toate puncetele de vedere ! Deja si-a facut treaba prin destule iesiri ! Si sper sa dam si de restu din ARAd cu Transalpuri ca am vazut destule prin orash , pe care nu ii cunosc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 (editat) sa ma bag si eu in seama Editat Martie 5, 2008 de korectu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 asta e haiabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 asta e haiabusa biggigi...uitate mai bine, asta e Aprilia RSV1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 sa ma bag si eu in seama Fă-mă Âşi pe mine să înțeleg: În profil scrie că ai Busa Âşi Aprilia RSV 1000, dar ai postat poze cu scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 (editat) mda..eu is prunc mic si nu prea am voie cu hayabusa deci ma dau cu scuteru sr 2 factory ii a meu...imi pare rau dar scuza`ma ca eu stiam ca iti trebe A pt motoare si iti trebuie minim 18 ani da nah <small>--- Mesaj completat în 06 Mar 2008 18:07 -------------</small><br/>@ am modificat sa fiti si voi fericiti Editat Martie 6, 2008 de korectu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 mda..eu is prunc mic si nu prea am voie cu hayabusa deci ma dau cu scuteru sr 2 factory ii a meu...imi pare rau dar scuza`ma ca eu stiam ca iti trebe A pt motoare si iti trebuie minim 18 ani da nah <small>--- Mesaj completat în 06 Mar 2008 18:07 -------------</small><br/>@ am modificat sa fiti si voi fericiti asa!trebuia sa lasi sa-i roada intrebarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 mda..eu is prunc mic si nu prea am voie cu hayabusa deci ma dau cu scuteru sr 2 factory ii a meu...imi pare rau dar scuza`ma ca eu stiam ca iti trebe A pt motoare si iti trebuie minim 18 ani da nah <small>--- Mesaj completat în 06 Mar 2008 18:07 -------------</small><br/>@ am modificat sa fiti si voi fericiti bafta si sa-ti iei busa cand poti ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 poti sa sti ca la prima ocazie ..ori busa ori ninja ca m`am saturat sa ma duca altu cu motoreta lui azi am fost pe centru ..am vazut doar doua motoare unu m`a claxonat asa cum trebuia alalalt n`o avut treaba . asfalt uscat si salutari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 .am vazut doar doua motoare unu m`a claxonat asa cum trebuia alalalt n`o avut treaba . asfalt uscat si salutari cu faru Chestia asta cu claxonatul si cu salutul cu farul (mai bine zis cu lumina de la far) o sa dispara incetul cu incetul Unde mai pui ca claxonatul in oras, conform regulamentului, nu prea e permis - dar cui ii pasa, nu-i asa? Ideea e de fapt sa ne respectam unii pe altii, nu neaparat sa ne claxonam sau sa ne blitzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 inteleg..da altcumva ii dak iti face unu un salut cu capu..un blitz ceva..decat sa nu te bage in seama --- Mesaj completat în 08 Mar 2008 17:44 -------------o poza mai veche cu mn si cu un TRIUMPH SPEED FOUR 600 cmc --- Mesaj completat în 08 Mar 2008 17:46 -------------@ acuma ii spart am uitat sa zik a cazut cineva cu el...da tre sa il repare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alma` Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Yellow ppl!!! Adi Anghel Suzuki Bandit 1250S - 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 mah Adi...pe la curtici la Titus cand mai dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alma` Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Mai....Cand oi avea timp... nici n-am scos motoru` inca! Sper pe weekendul urmator daca e vreme buna sa il scot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22nfs Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Salutare Ma numesc Pop Teodor Arad sunt incepator si posesor al unei HONDA CBR 600f din '90 --- Mesaj completat în 23 Mar 2008 14:44 -------------.....aaaaa... uitati si o poza cu bicicleta mea... --- Mesaj completat în 23 Mar 2008 14:46 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Salutare Ma numesc Pop Teodor Arad sunt incepator si posesor al unei HONDA CBR 600f din '90 <small>--- Mesaj completat în 23 Mar 2008 14:44 -------------</small><br/>.....aaaaa... uitati si o poza cu bicicleta mea... <small>--- Mesaj completat în 23 Mar 2008 14:46 -------------</small><br/> bine ai venit ! pacat doar ca avem vreme rea anul asta. stai in polivalenta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22nfs Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 sper sa se faca si vreme mai buna nu stau la polivalenta.... stau in zona II ..... in chirie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 sper sa se faca si vreme mai buna nu stau la polivalenta.... stau in zona II ..... in chirie!!! Stai pe acol la garsoniere pe langa blocu 234,motoru il tii in garaj...si azi te-ai dat cu motoru pe strada cu politia, ai o casca galbena, etc...vezi ce faci SRI-ul stie tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22nfs Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Stai pe acol la garsoniere pe langa blocu 234,motoru il tii in garaj...si azi te-ai dat cu motoru pe strada cu politia, ai o casca galbena, etc...vezi ce faci SRI-ul stie tot! ai dreptate numa k nu am casca galbena.. in rest totul bine numa sa iau permisul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditzza Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Sunt Adi. Nu stau prea mult prin Arad, sunt mai mult prin Brasov, dar inca mai sunt aradean. Daca veniti pe la Brasov va pot ajuta cu sugestii si informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate