kato_arad Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) ai dreptate numa k nu am casca galbena.. in rest totul bine numa sa iau permisul.... salut! ai luat permisu ?daca da sa facem cumva sa ne vedem si sa facem cunostinta...tot f1 am si eu...asa ca inca unul cu motor ca si al meu pe aici....daca vrei ia i.d-ul meu de mess si mai vb kato_arad...numai bine! Editat Aprilie 10, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 trecut de la frumosul Kawa ZXR 400 la si mai frumosul Yamaha YZF 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MoonlightShadow Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Ma eu nu ma laud: Eu am un Aprilia Rally de 49cc din '96 galben care merge super fain. Mai trebuie sa lucrez pe el, sa schimb contactele si alea. Numa ce am luat permisu si abia astept sa imi iau ceva motor. Nu ma supar daca imi puteti da ceva sugestii. Asa de inceput. 250 sau 500 p-acolo. Ms .Si sper sa ne mai vedem prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22nfs Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 salut! ai luat permisu ?daca da sa facem cumva sa ne vedem si sa facem cunostinta...tot f1 am si eu...asa ca inca unul cu motor ca si al meu pe aici....daca vrei ia i.d-ul meu de mess si mai vb kato_arad...numai bine! nu am luat inca permisu k e mai nasol cu programarile sapt viit am examen si dupa aia ne putem vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MoonlightShadow Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Aaa da si ma cheama Homone Adrian, stau deasupra Coraurei de la gara si uite cateva poze cu mine si cu scuterasu meu drag . Si ma puteti recunoaste prin centru dupa cum conduc: adica mai nebunesc dar precaut. . Editat Aprilie 15, 2008 de MoonlightShadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22nfs Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 salut! ai luat permisu ?daca da sa facem cumva sa ne vedem si sa facem cunostinta...tot f1 am si eu...asa ca inca unul cu motor ca si al meu pe aici....daca vrei ia i.d-ul meu de mess si mai vb kato_arad...numai bine! salut ! mi-am luat permisu!!!! ) am facut si vre-o 800km pe mess nu prea intru da... ne mai auzim... asfalt uscat!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 MoonlightShadow ne vedem pe centru ..eu toata ziua ma dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Ma eu nu ma laud: Eu am un Aprilia Rally de 49cc din '96 galben care merge super fain. Mai trebuie sa lucrez pe el, sa schimb contactele si alea. Numa ce am luat permisu si abia astept sa imi iau ceva motor. Nu ma supar daca imi puteti da ceva sugestii. Asa de inceput. 250 sau 500 p-acolo. Ms .Si sper sa ne mai vedem prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RăzvanAR Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salut. Sunt răzvan,din arad. ÂŞi sunt proaspăt posesor de yamaha virago 535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Salut. Sunt răzvan,din arad. ÂŞi sunt proaspăt posesor de yamaha virago 535 felicitari, pune poze. detalii depre motor, an, la cat l-ai luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 salut ! mi-am luat permisu!!!! ) am facut si vre-o 800kmpe mess nu prea intru da... ne mai auzim... asfalt uscat!!!!!!!!!!! unde si cand ai facut mai 800 km? baga i.d.-ul meu,kato_arad si sa mai vb,sa vii cu noi prin excursii de week-end! Astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Salut, Vin si eu cu un Kawasaki VN 800 din '98.Are 13.000 km.Pomana. La toti ,,asfalt uscat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 UN TANAR COLEG DE SERVICIU A CUMPARAT UN SUZUKI GS 500 E CU 1400 EURO INMATRICULAT NUMAR AR 79 BAC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Salut, Vin si eu cu un Kawasaki VN 800 din '98.Are 13.000 km.Pomana. La toti ,,asfalt uscat" Wilkommen! Mai un pic si nu vor mai avea masinile pe centru de atatea motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Salut, Vin si eu cu un Kawasaki VN 800 din '98.Are 13.000 km.Pomana. La toti ,,asfalt uscat" bijuterie motoru'...sa ai parte de el...am un prieten cu unul visiniu din 94...cam galagios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Salut, Vin si eu cu un Kawasaki VN 800 din '98.Are 13.000 km.Pomana. La toti ,,asfalt uscat" sa o folosesti sanatos! Poate peste cativa ani voi calari si eu numai din astea,o placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 tu momentan lauda-te cu gandul tau de "transalp"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Wilkommen!Mai un pic si nu vor mai avea masinile pe centru de atatea motoare daaaa?si care e problema?ti-e frica ca nu o sa mai ai loc de parcare pe trotuar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 tu momentan lauda-te cu gandul tau de "transalp"... mai Alex, de 3 minute ma plimb prin topic si nu-mi dau seama cu cine ai treabă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 mai Alex, de 3 minute ma plimb prin topic si nu-mi dau seama cu cine ai treabă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 mai Alex, de 3 minute ma plimb prin topic si nu-mi dau seama cu cine ai treabă cu domnul kato... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 cu domnul kato.. Aha, OK, atunci nu mă bag, nu-i lupta mea ÂŞi aÂşa suntem în balării față de tema topicului Pe de altă parte, Âştie cineva al cui e Suzuki Intruder care parchează în fața băncii ****Bank de vis-a-vis de primărie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 A directorului de acolo probabil ca nu cred ca-si permit angajatii inca asa ceva...cred eu...sau poate cine stie...acolo tre sa ne angajam:)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Multumesc tuturor.Sper sa fiu declarat la prima intalnire ,,decanul de varsta" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Multumesc tuturor.Sper sa fiu declarat la prima intalnire ,,decanul de varsta" . se poate Putine! Eu am 45 de ani. Poate amandoi! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate