Sasuke Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ceau fratilor m-am gandit sa ma prezint si eu pe aici pt ca v-am vazut pe multi prin orash si din pacate si la inmormantare la adi.sunt din arad(vlaicu) am un ninja de 600 si un suzuki de 750 poate le-ati mai vazut pe aici ca tot le-am pus la vanzare. ce sa mai zic hai noroc si asfalt uscat la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ceau fratilor m-am gandit sa ma prezint si eu pe aici pt ca v-am vazut pe multi prin orash si din pacate si la inmormantare la adi.sunt din arad(vlaicu) am un ninja de 600 si un suzuki de 750 poate le-ati mai vazut pe aici ca tot le-am pus la vanzare. ce sa mai zic hai noroc si asfalt uscat la toti Wellcome!!!este loc pt toti.da intradevar au fost multi la inmormantare pe care nu i-am vazut prin oras numai ff rar.poate iesim mai multi sa ne dam cateodata.respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_rms Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) kawa zx6 r ..... mda ati ghicit RMS si au mai fost si s-au vandut si vor mai fi ca doar asta fac Editat Octombrie 10, 2008 de auto_rms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 deci chiar ar fi frumos sa mai iesim asa mai multi si sa mai facem chestii de genu asta (nu am filmat eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 - Mobra hoinar, habar n-am de cand, nici cati km are nu stiu ca nu mai functioneaza vitezometrul, am primit-o de la o colega de lucru doar sa scape de ea sa elibereze garajul, in iarna trecuta ( am dat o sticla de Jack Daniels si o milka mare pe mobra). mobra aia face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) mobra aia face toti banii ii a ta kawa verde din fatza blocului ? Editat Octombrie 10, 2008 de Sasuke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 - Mobra hoinar, habar n-am de cand, nici cati km are nu stiu ca nu mai functioneaza vitezometrul, am primit-o de la o colega de lucru doar sa scape de ea sa elibereze garajul, in iarna trecuta ( am dat o sticla de Jack Daniels si o milka mare pe mobra). si n-o dai mai departe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) si n-o dai mai departe ? O dau bonus daca le iei pe celelalte doua (IFA nu intra in discutie) Apropo, se poate inscrie si mobra, am talonul vechi si sotia proprietarului traieste si are act de succesiune pe ea. Editat Octombrie 12, 2008 de ovisey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 O dau bonus daca le iei pe celelalte doua (IFA nu intra in discutie) Apropo, se poate inscrie si mobra, am talonul vechi si sotia proprietarului traieste si are act de succesiune pe ea. ee bine ar fi sa le pot lua pe alea doua, atunci nu mi-ar mai trebui mobra, separat nu se discuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 ee bine ar fi sa le pot lua pe alea doua, atunci nu mi-ar mai trebui mobra, separat nu se discuta ? Pai nu m-am gandit, mie imi plac fierataniile si la 8 lei impozitul pe an nu ma deranjeaza ca ocupa un loc in spatiu, dar daca le vrea cineva pe toate le-as da sa iau un Varadero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Pai nu m-am gandit, mie imi plac fierataniile si la 8 lei impozitul pe an nu ma deranjeaza ca ocupa un loc in spatiu, dar daca le vrea cineva pe toate le-as da sa iau un Varadero. ee pai le dai treptat si asa faci bani de varadero + mai ramai cu ceva, toate deodata slabe sanse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 ee pai le dai treptat si asa faci bani de varadero + mai ramai cu ceva, toate deodata slabe sanse OK, dar prima sa fie Virago. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Salutare. Porecla Cici, aici este un shorcut de la numele de familie Cicirean. Am 21 de ani sunt din Arad, Micalaca...si detin un Husqvarna 350Te din '96. Deocamdata nu am A'ul decat B'ul sper sa'l fac intr'o zi http://img139.imageshack.us/my.php?image=hpim0694ii0.jpg Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 CEAU. EU AM VAZUT INTR-UN SAT O MOBRA CU NUMERE GALBENE DE PRIMARIE ,DECI SE POATE SI ASA,II BINE DE STIUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 CEAU. EU AM VAZUT INTR-UN SAT O MOBRA CU NUMERE GALBENE DE PRIMARIE ,DECI SE POATE SI ASA,II BINE DE STIUT socru are doua buc mobra cu numere galbene de la primarie..............in ro se poate orice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Salutare baieti! Paul, aka Robert, 22 ani, din Arad, Vlaicu. Motorul este o Honda CBR 900 RR Fireblade - love at first sight!... Poze in atach. Se ne vedem cu bine pe asphalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Salutare baieti! Paul, aka Robert, 22 ani, din Arad, Vlaicu. Motorul este o Honda CBR 900 RR Fireblade - love at first sight!... Poze in atach. Se ne vedem cu bine pe asphalt! ti-am gasit un etz-u la pret bun sau schimb cu 900rr! te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 ti-am gasit un etz-u la pret bun sau schimb cu 900rr! te bagi? Nu ma bag decat la o combinatie cu ceva cu atash.... ca pe 900 RR nu arata bine atashul...i guess... oricum, MZ ETZ-ul e o motoreta buna. trebuie sa fie vreun etezist pe aici care sa ne povesteasca mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 CEA MAI BUNA HONDA ESTE ETZul 250 CEA MAI BUNA HONDA ESTE ETZul 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Nu ma bag decat la o combinatie cu ceva cu atash.... ca pe 900 RR nu arata bine atashul...i guess... oricum, MZ ETZ-ul e o motoreta buna. trebuie sa fie vreun etezist pe aici care sa ne povesteasca mai multe. 1000rr repsol cu atash! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Salutare baieti! Paul, aka Robert, 22 ani, din Arad, Vlaicu. Motorul este o Honda CBR 900 RR Fireblade - love at first sight!... Poze in atach. Se ne vedem cu bine pe asphalt! Imi pari cunoscut, umblii des prin Nerv ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scandurah Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 1000rr repsol cu atash! ma kak pe mine, auzi la asta.bai nuntajule u dai unde doare mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 ma kak pe mine, auzi la asta.bai nuntajule u dai unde doare mai tare knd te gasesc pieton in trafic o sa iti arat de c ii zice la motoru meu street fighter! sa nu ma chemi tu la nunta! fu**-te dzo in inima? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scandurah Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Salutare baieti! Paul, aka Robert, 22 ani, din Arad, Vlaicu. Motorul este o Honda CBR 900 RR Fireblade - love at first sight!... Poze in atach. Se ne vedem cu bine pe asphalt! II voi duce doru knd te gasesc pieton in trafic o sa iti arat de c ii zice la motoru meu street fighter! sa nu ma chemi tu la nunta! fu**-te dzo in inima? Ai zis k oricum vii.( macar la afterparty) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 II voi duce doru Ai zis k oricum vii.( macar la afterparty) lasa k iti iei acuma 1000rr repsol cu motor de locomotiva! electroputere craiova sa scrie pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate