Sari la conținut

tommy_the_gun_2006

INACTIV
  • Număr conținut

    305
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tommy_the_gun_2006

  1. ce motor misto ai! sa-l stapanesti sanatos!
  2. am inteles! eu maine plec in germania si intru la louis munchen sa vad ce au si ei si sa imi iau si parbriz si manere! daca nu iau de acolo pe luni cand ma intorc il comand asta de la tine! tu ai avut un hornet modificat...vreau sa pun codita de 2005 pe asta a meu din 2002...oare se potriveste(ma refer si la sa si la plastice laterale)?
  3. nu ma intereseasa sa mai deschid sa folosesc spatiul de sub sa....am codita...mi-ar trebui plasticele laterale si saua de la modelul 2005! daca aveti contactati-ma! merge oare codita asta pe cadrul din 2002 ca sa nu trebuiasca taiat in plm? la cati bani are bugspoiler?
  4. salut! nu am mai postat de mult pe aici...asa avea nevoie de niste piese pentru ca as vrea sa modific putin horneta...un far modelul rotund dar cu sticla din fata bombata, credca de prin 2004-2005; un parbriz pentru farul asta si un bugspoiler! daca dezmebrati sau mai stiu eu ce dati un semn cu un pret! ati incercat careva sa puneti codita de 2005 pe modelul din 2002?
  5. imi trebuie suport de ambreiaj pt hornet din 2002...daca are cineva second sau nou sa imi scrie urgent!multumesc
  6. a 1-a ~110, a 2-a ~150, a 3-a ~190, a 4-a ~220, a 5-a ~240 (la exact 13000 rpm), a 6-a ...poate un pic peste 240 dar abtibild pe rezervor si turometrul destul de relaxat nu mai stiu exact la cate ture! nu incurajez pe nimeni sa faca asa ceva nicaieri cu hornetul pentru ca este un motor usor si spre deosebire de super sport vireaza ca bicicleta asa ca este simplu de scapat de sub control! cel mai periculos este din a 3-a in a 4-a la turatie maxima pentru ca motorul inca trage nebuneste iar viteza este mare; la 90 si un pic de cai cat are nu te face de ras la liniute cu orice motor de 600!
  7. la etrierii care sunt pe hornet( cel putin pana in 2002 cum sunt ai mei) nu cred k poti sa supraincalzesti sistemul de franare! la etrierii fata cu 2 pistonase furtunele imbracate in plasa de otel pot face o mica diferenta dar doar pt supercunoscatori care scot untul din motoru asta ;astfel furtunele cu care vine din fabrica(care cred ca sunt tot de nissin facute, dar se poate sa ma insel)impreuna cu lichidul de frana schimbat de fiecare data cand incepe sa nu mai fie perfect transparent ofera o forta de franare mai mult decat sufiecienta pt ce furca are hornetul stock! daca ar fi vorba de nush ce discuri de frana suparate la care sa le pui sa fie muscate de niste etrieri cu 6 pistonase (bineinteles si o pompa de frana pe masura) acolo mai poti vb de lichide speciale si obligatoriu de furtune imbracate in otel dar la sistemul chiar primitiv de franare de pe hornet nu e cazul!
  8. viteza mea afara din localitati este 150 la ora constant dar as putea sa merg si mai tare...la inceput cand mi-am luat motoru asta asa ziceam si eu ca ma ia vantul pe sus dar pe urma a devenit o placere mersul cu viteza cu un naked; l-am cumparat hornetul din italia cu ~17500 km la bord si acum am cu el ~54500! asa ca prtofitati de timpul frumos si bagati km! v-am pupat
  9. trimite un mail pe racheta23@yahoo.com cu pretul la care ajunge piesa la tine te rog!
  10. mersi! il aveam fisurat de cand am cumparat moto si l-am rupt eu intentionat pt ca incepuse sa vibreze si mi-era frica sa nu pierd oglinda! nu-l poate comanda nimeni de pe aici de pe louis sau mai stiu de pe unde impreuna cu comanda lui si sa imi trimita si mie asta ramburs?
  11. are cineva un suport de maneta de ambreiaj pt hornet 600 din 2002?... mi s-a rupt partea unde este fixata oglinda.
  12. hornetul merge ~110 in 1a (intrerupe aproape de 14k rpm), ~150 in a 2a, ~190 in a 3a, ~220 in a 4a, ~240 in a 5a la dunga rosie iar la 240 knd bagi a 6a cade turometru pana pe la ~11k rpm si viteza ramane cam 240!
  13. se schimba inainte de sezon corect,dar este ulei 10w50 full sint asa ca cu siguranta se poate circula cu motocicleta inca 2000/2500 de km fara absolut nici o problema,thank you very much! se poate sa ma insel dar nu tu ziceai mai demult ca schimbi la 8000 uleiul?
  14. scuze, dar am rugat pe cineva sa posteze anuntul iar atata a fost tot ce a putut! pretul cerut este de 2000 euro negociabil, accept orice fel de test!
  15. vand motocicleta pregatita pentru sezon (bujii, filtre, ulei, baterie, schimbate de 500 km) pret 200 Euro negociabil Tel.: 0761 613 283 http://www.okazii.ro/catalog/52056718/hond...ornet-2002.html
  16. ulei de preferat bardhal sau repsol 10w40 este semisintetic iar 10w50 full sintetic(asta din urma protejeaza mai bine motoru) daca esti incepator pune o guma mai moale pe fata pentru inceput chiar daca e second hand sarbatorii fericite la toti poeseorii de hornet si sa ne vedem cu bine pe sosele!
  17. intradevar sunt conditiile ideale de pastrare cele din manual...asa se pastreaza motorul ca nou! (la fel a fost pastrat motorul meu de persoana din italia de la care l-am cumparat)
  18. multumesc pentru raspunsuri! o sa merg asa cu motorul si o sa iau constant nivelul la ulei iar in momentul in care voi constata ca mananca ulei voi schimba simeringurile! salutari
  19. ultimul schimb de ulei l-am facut de 800-900 de km dar nu sesizez un nivel mai scazut pe joja! in perioada anterioara de la schimb la schimb papa putin ulei dar avand in vedere stilul de mers si faptul ca bagam 4 litri era nesemnificativ! motorul se poate sa faca chestia asta cu fumul de mai demult si sa nu fi observat eu ? referitor la ipoteza cu apa in toba: motorul in ploaie nu sta decat daca ma prinde ploaia calare pe el iar asta nu s-a intamplat in ultima vreme... dar la spalatorie este foarte probabil sa fi intrat apa in toba insa dupa ce motorul este incins si il plesnesti 1/2/3 maxim eu nu cred ca mai ramane nici strop (nu spun ca e imposibil sa mai ramana dar nu prea cred)
  20. mersi pentru raspuns! scoate fum doar la turatii mari 12-13krpm...la rece nu stiu.
  21. salutari la toata lumea! am o problema cu horneta si anume cand fac frana de motor la turatii mari imi scoate fum alb pe toba ca si atunci cand papa ulei(scoate fum doar in momentul in care las gazul); am mers cu ea la mecanic si mi-a spus ca probabil sunt semeringurile de la supape uzate si ca trage pe acolo ulei din baie. pareri? ps: motorul a fost forjat dar a primit tot ce a avut nevoie la timp!
  22. e curat dar zalele sunt intepenite...probabil l-ai curat si uns cand ti-ai adus aminte! lantul se unge la aprox 300km si se curata cam la 6-700km. spala-l fara frica cu benzina si pe urma da-i cu jet de apa astfel benzina nu o sa atace semeringurile si pe urma foloseste un degresant ca sa ramana perfect curat; daca ai compresor sufla-l ca sa dai apa de pe el si dupa ce e uscat da-i cu motul chain lube factory line. lasa sparayul sa se usuce vreo ora inainte sa mergi cu moto! sa ne spui atunci daca merge moto mai lin si la accelerari si la frana de motor!
×
×
  • Creează nouă...