Raul_46 Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Salutare Ma numesc Tomuta Raul,locuiesc in Vlaicu....sunt nou pe forum,la fel ca si in motociclism.....am permisul de A din vara....iar motocicleta,un Kawasaki zxr 400,de vreo luna.Sunt un mare pasionat al motociclismului,si unul din cei mai mari fani ai lui Valentino Rossi V-am mai vazut pe centru,dar nu prea am avut curaj sa ma opresc "sa ma bag in seama"cu voi . poze cu mine si motocicleta o sa pun deseara,sau cel tarziu maine. sanatate si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 (editat) mah raul te opresti si te bagi in seama cu tupeu, sau te impinge Cipri de la spate daca ti rusine Editat Octombrie 15, 2006 de squid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_46 Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 mah raul te opresti si te bagi in seama cu tupeu, sau te impinge Cipri de la spate daca ti rusine ms....o sa ma opresc sii....ceva pozee cu motocilceta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 mah raul te opresti si te bagi in seama cu tupeu, sau te impinge Cipri de la spate daca ti rusine te referi la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Salutare Ma numesc Tomuta Raul,locuiesc in Vlaicu....sunt nou pe forum,la fel ca si in motociclism.....am permisul de A din vara....iar motocicleta,un Kawasaki zxr 400,de vreo luna.Sunt un mare pasionat al motociclismului,si unul din cei mai mari fani ai lui Valentino Rossi V-am mai vazut pe centru,dar nu prea am avut curaj sa ma opresc "sa ma bag in seama"cu voi . poze cu mine si motocicleta o sa pun deseara,sau cel tarziu maine. sanatate si numai bine Salut Raul ! Am auzit ca ai venit din Germania pe motor ? Cum a fost experienta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 te referi la mine? ....nuuu,la mine!... .....oare cum de n-am gasit nimic sa ma leg de el,ca doar asa ma stie lumea?? ... Salutare Ma numesc Tomuta Raul,locuiesc in Vlaicu....sunt nou pe forum,la fel ca si in motociclism.....am permisul de A din vara....iar motocicleta,un Kawasaki zxr 400,de vreo luna.Sunt un mare pasionat al motociclismului,si unul din cei mai mari fani ai lui Valentino Rossi V-am mai vazut pe centru,dar nu prea am avut curaj sa ma opresc "sa ma bag in seama"cu voi . poze cu mine si motocicleta o sa pun deseara,sau cel tarziu maine. sanatate si numai bine ...hai salut si la mai mare!! ....nu tre sa ai cine stie ce curaj sa te opresti acolo unde vezi mai multi motoristi opriti...si ei au ajuns sa se cunoasca tot asa ca si tine!!...bine ai venit in lumea nebunilor(motoristilor)!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_46 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Salut Raul ! Am auzit ca ai venit din Germania pe motor ? Cum a fost experienta ? ceau Dani da am venit pe motor,dar copilot:D...ca o condus tati......inca nu aveam permisu in mana....era numa luat....oricum o fost frumos:D....chiar daca am fost uzi loarca de ploiile ce or fost:D ...hai salut si la mai mare!! ....nu tre sa ai cine stie ce curaj sa te opresti acolo unde vezi mai multi motoristi opriti...si ei au ajuns sa se cunoasca tot asa ca si tine!!...bine ai venit in lumea nebunilor(motoristilor)!!... multumesc pt primiire....BINE V-AM GASIT voi mai iesiti acuma cu motoarele?sau deja e prea frig?eu ma plimb cam3 ore in fiecare zii...daca mai iesiti scrieti pe forum k poate vin si eu:D.....numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) te referi la mine? da la cine? ....nuuu,la mine!... .....oare cum de n-am gasit nimic sa ma leg de el,ca doar asa ma stie lumea?? ... Editat Octombrie 16, 2006 de squid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 da la cine? atza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 atza stie careva ce genti laterale sau de spate s-ar potrivi pentru hayabusa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 stie careva ce genti laterale sau de spate s-ar potrivi pentru hayabusa ? ....de golf 4!!!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 ....de golf 4!!!.... crezi ca toata lumea are norocu ca tine sa aibe portbagaj pe motor mai mare decat la o masina ? altii trebuie sa si-l cumpere daca trebuie sa plece undeva mai multe zile si pe distanta mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 crezi ca toata lumea are norocu ca tine sa aibe portbagaj pe motor mai mare decat la o masina ? altii trebuie sa si-l cumpere daca trebuie sa plece undeva mai multe zile si pe distanta mai mare. sunt d-alea universale louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 ....hai ma ca glumeam!!...uita-te in catalogul de la louis la sectiunea genti si ai sa gasesti pt toate motoarele si pt toate buzunarele dar mai intai uita-te la suporti pt ele!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Informatii diverse... Tarifele la polita RCA pe anul viitor sunt cam in felul urmator (din 2.11.2006 pana in 1.12.2006): 230,10 ron ptr. persoane fizice pe un an 110,10 ron ptr. persoane fizice pe semestru ...si luna de luna se tot maresc cu cativa lei... apropo daca aveti nevoie de asigurare RCA ptr. masini, motoare, remorci (ca de anul viitor sunt obligatorii si ptr. remorci) etc. sunati-ma si o rezolvam ca sunt agent la BT Asigurari... 0745636281 Dani ...sper ca nu am deranjat pe nimeni cu informatiile mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Hello there ! Iaca m-am inscris si eu .. sa mai putem comunica .. ca la deal mai rar veniti .. ! P.S. Pt cei ce nu ma stiu .. Laci sunt .. am si eu o busa rosie .. si-mi beau cafelele pe la deal ( Notting Hill ) .. c u there ! In sfarsit,.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 bine-ai venit!desi noi noi ne mai vedem pe la deal ca p-acolo imi beau cafelele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Cei din urma .. vor fi cei dintai ! Salut ! A fost totul OK la test ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 tot mai multe buse pe aici welcome nemuritorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Mersi ! Normal ca busa .. busa este mercedesul motoarelor ! ( no offense ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalista Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Heeeeeeeeeeeeeeeeeei bine ai venit la noi.................. Da ce iti veni sa te postezi cu nickname-ul de "muntean", ca din cate stiu eu nu ai nimic cu asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Mersi ! Normal ca busa .. busa este mercedesul motoarelor ! ( no offense ) oare asa sa fie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 ...hai sa ne traiesti buei!! ...cam mult ai asteptat pina sa te hotarasti sa intrii si tu aici!! off topic)...mai da-mi o data cerere la yahoo messenger!!!...la prima m-am incurcat in butoane si te-am trimis la plimbare!!...scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 ...hai sa ne traiesti buei!! ...cam mult ai asteptat pina sa te hotarasti sa intrii si tu aici!! off topic)...mai da-mi o data cerere la yahoo messenger!!!...la prima m-am incurcat in butoane si te-am trimis la plimbare!!...scuze! salut ! ti-am scris sa vad ce mai faci ca nu te-am mai vazut de mult. am fost saptamana trecuta pe la tine pe la magazin cand mi-am spalat masina la puiu dar nu erai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 salut ! ti-am scris sa vad ce mai faci ca nu te-am mai vazut de mult. am fost saptamana trecuta pe la tine pe la magazin cand mi-am spalat masina la puiu dar nu erai. ...cine stie pe unde umblam... ...duminica am fost plecat la bucuresti sa-l duc pe batrinu acasa ca a murit iar mai departe te las pe tine sa-ti imaginezi ce am facut pina azi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate