kyvacka Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 dupa cum suna si titlul topicului caut un magnetou de Minsk complet[adica si cu napolitana]sau un alternator de IJ[stator si rotor].care aveti asa ceva in stare buna dati de stire.am un IJ 56 care abia asteapta sa respire din nou si nu are ce sa ii inspire scanteia vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 dupa cum suna si titlul topicului caut un magnetou de Minsk complet[adica si cu napolitana]sau un alternator de IJ[stator si rotor].care aveti asa ceva in stare buna dati de stire.am un IJ 56 care abia asteapta sa respire din nou si nu are ce sa ii inspire scanteia vietii. am eu de ij jupiter 5 complet si functional la 100 ron salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 am eu de ij jupiter 5 complet si functional la 100 ronsalutari ti-am dat PM.pana la urma poti sa trimiti alternatorul sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 l-am trimis am vrut sa te sun dar nu iti merge nr care il am eu salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Ok, vad ca ai gasit, dar referitor la magnetoaiele de Minsk, sunt foarte bune, cu senzor, numai ca napolitanele noi fabricate de belarusi sunt destul de proaste, asa ca daca dati de napolitane vechi din anii 90 care sa mai si functioneze, sunt foarte bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Ok, vad ca ai gasit, dar referitor la magnetoaiele de Minsk, sunt foarte bune, cu senzor, numai ca napolitanele noi fabricate de belarusi sunt destul de proaste, asa ca daca dati de napolitane vechi din anii 90 care sa mai si functioneze, sunt foarte bune caut si eu un magnetou de minsk complet imi spune cineva cat costa si daca are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 si pe mine ma intereseaza un magnetou de minsk + napolitana , pentru a resuscita un IJ 56 care este momentan pe 6 volti si nu inspira incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate