Florin Daniel Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Editat Mai 12, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Foarte misto...poze, vreme, tot... Ce aparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Foarte misto...poze, vreme, tot... Ce aparat? Kodak EasyShare pe care nu-l dau pe nimic , este perfect si face super poze.(luat din germania cu 130 euro acum 5 ani) Am oprit de am mancat la IL refugio sau cam asa ceva, mancare buna si acceptabila la pret. O alta gasca de plimbareti Si din nou, noi...... Editat Mai 12, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Si inca cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 adica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 adica??? Numarul! Nu se face asa ceva decat daca ai vitezana, pe naked e blasfemie curata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Numarul! Nu se face asa ceva decat daca ai vitezana, pe naked e blasfemie curata ) Numarul nu pare indoit sau ascuns... In poza aia e doar o chinga de la saci care trece prin dreptul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 adica??? Am zis sa nu intru in detalii ca sa nu iasa balacareala, ca de, e topic de poze pe 2 roti. Dar de ce din atatea poze trebuia neaparat sa o pui si pe-aia? Poate doar pentru suportii de genti... ca in rest nici tobele nici numarul nu ii fac cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate