mariusspuneceva Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 mai Claudiu , care esti ? mi-ai trimis linku da de postat vad ca nu postezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Voi ati uitat sa faceti un lucru esential cu motocicletele alea, sa va plimbati pe ele. Cand era frig, zapada, etc. intelegeam ca se abereaza pe forum, dar si pe caldura asta??? PLimbati-va mai flacai! Poti sa ai R1 si sa fii prost gramada si sa treaca unu pe langa tine cu 125 pe orice curba, nu mai vbiti care motor e mai bun, conteaza cine se plimba mai mult si care vede mai multe locuri frumoase. Fiecare se da cum vrea, cum il tin momitele, copchii sclifositi ce sunteti! Numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Voi ati uitat sa faceti un lucru esential cu motocicletele alea, sa va plimbati pe ele. Cand era frig, zapada, etc. intelegeam ca se abereaza pe forum, dar si pe caldura asta??? PLimbati-va mai flacai! Poti sa ai R1 si sa fii prost gramada si sa treaca unu pe langa tine cu 125 pe orice curba, nu mai vbiti care motor e mai bun, conteaza cine se plimba mai mult si care vede mai multe locuri frumoase. Fiecare se da cum vrea, cum il tin momitele, copchii sclifositi ce sunteti! Numai de bine! saracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 stefane, eu nu pot sa ies dupa 9 din casa in timpu saptamanii, ca ma intorc la 12, si ma cert cu ai mei. si ca sa ma plimb asa incontinuu nu pot, tre sa fac un plin la 2 zile la cat imi consuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 daca imi arata si mie cineva un motorist...care merge cum zice stefan...adica fara sa aiba timp de stat pe net sau sa faca si alte lucruri...eu ii fac plinu` lu` frana.... PS: frana stai calm, chiar daca iti fac plinu` ...se termina repede:-j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 daca imi arata si mie cineva un motorist...care merge cum zice stefan...adica fara sa aiba timp de stat pe net sau sa faca si alte lucruri...eu ii fac plinu` lu` frana.... PS: frana stai calm, chiar daca iti fac plinu` ...se termina repede:-j frN vezi ca iti face asta plinu' eu: -am mers si pe zapada/frig - m-am plimbat ca un flacau -am (cuvant urat) in coor pe unu cu r1 pe curba -eu am mers cel mai mult si am vazut cele mai frumoase peisaje P.S. sa fie plin ochi rezervorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 frN vezi ca iti face asta plinu' eu: -am mers si pe zapada/frig - m-am plimbat ca un flacau -am (cuvant urat) in coor pe unu cu r1 pe curba -eu am mers cel mai mult si am vazut cele mai frumoase peisaje P.S. sa fie plin ochi rezervorul din moment ce esti aici...si citesti forumul...nu mergi cum zice leonte...esti sters de pe lista...frana arata-mi altu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 din moment ce esti aici...si citesti forumul...nu mergi cum zice leonte...esti sters de pe lista...frana arata-mi altu! am uitat de aspectul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chocapik Postat Mai 24, 2009 Autor Share Postat Mai 24, 2009 am uitat de aspectul asta te-a prins la faza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 NU ma refeream la faptul de a nu citi forumul, ma refeream la faptu' ca multi stau DOAR pe forum.... Dar daca domnu coleg cbr-ist face cinste cuiva care se da jos doar sa faca pipi, hai sa vedem cine va merita acest titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Tu il meriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Tu il meriti face si al tau stoppie ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Face , din gresala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Face , din gresala ) conteaza!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chocapik Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 ma fratilor, aici se mai vorbeste despre cbr-ici si r125-uri ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Cat sa se mai vorbeasca ma ?! nu ne-am certat destul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chocapik Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 poi asa e frumos ........da macar sa mai aducem si noi vorba de mobrele mentionate:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 dsakfjglshgldf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Ce`ar fii sa facem aici la 125 un topic cu stunt?:-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Ce`ar fii sa facem aici la 125 un topic cu stunt?:-? Ca esti si vreun mare stunter tu . Sa iti aduc aminte cine mergea in picioare pe motor pe DN ? Pe cine il fotografiau prazarii din dacie ? PS : Eu zic sa facem dreacu multi km si sa incepem cu stuntu pe o motoreta cu potential . Nu pe demodatele astea 125 ... Editat Mai 25, 2009 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Ca esti si vreun mare stunter tu . Sa iti aduc aminte cine mergea in picioare pe motor pe DN ? Pe cine il fotografiau prazarii din dacie ? Aici ai dreptate LE: era doar o propunere , nu imi sariti in cap... Editat Mai 25, 2009 de zvast!c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Aici ai dreptate LE: era doar o propunere , nu imi sariti in cap... (cuvant urat) . Stii ca glumeam Poti sa faci topic de stunt , da` nu stiu cati or sa fie interesati ... Gen , asa un stoppie , un wheelie face oricine da` ceva mai complex ... rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 'Ai mai batrani in ale motociclismului, care (zic ei) au avut vreodata o tangenta cu acest sport - stunt, spun ca stunt-ul se incepe pe scuter, bineinteles un scuter pregatit pt asa ceva. De ce? - Nu m-am putut prinde. Ar fi frumos sa vedem ceva stunteri pe la 125, poate chiar, cine stie, niste streetfightere pregatite pt asa ceva, deci baieti puneti foi de KTM pe Rs-uri si da-ti blana, sa vedem si noi ce iese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Sigur n-o sa iasa asa : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate