DoktorBig Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Caut de o luna pe net manualul de reparatii pentru DR Big si nu am gasit nimic.Daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator in veci.DR BIGul meu este demontat complet pentru cosmetizare.O sa pun cateva poze in curand sa aveti idee prin ce trece saracu.Am nevoie de carte pentru ca nu vreau sa raman cu piese la remontare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 salut. VB CEL MAI BINE CU ivandnepr DE PE FORUM.EL ARE DR BIG SI E POSIBIL SA AIBA ASA CEVA. BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 (editat) salut. VB CEL MAI BINE CU ivandnepr DE PE FORUM.EL ARE DR BIG SI E POSIBIL SA AIBA ASA CEVA. BAFTA Ia legatura mai bine cu Dragonu ca are sigur manual de DR-BIG 750-800 S si te poate ajuta si cu ceva piese sau service pentru asa ceva Editat Februarie 15, 2006 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Ia legatura mai bine cu Dragonu ca are sigur manual de DR-BIG 750-800 S si te poate ajuta si cu ceva piese sau service pentru asa ceva Cunosc si eu pe cineva care are DR Big.Cred ca l-a si demontat de cateva ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate