Sari la conținut

Motociclist batut ''in trafic''


Deer T-Ace
 Share

Postări Recomandate

ce sa faci frate daca avem comunitate daca eram o comunitate dadeam numaru lu ala pe net si luam masuri cu toti impotriva lor si dadeam cateva lecti ..

ia, ca presa s-a autosesizat la noi http://www.bihoreanul.ro/bihor/smecherul-c...de-paza-4436689 asa ar fi si cu astia ce l-au batut pe motociclist!, sa faca daca ar sti numaru de masina!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 52
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

incredibil

off topic: pot spune ca in capitala asta a tarii exista si banda de viteza. un ciumec cu un papuk cu 5 locuri tot incerca el pe banda 3 sa ma depaseasca eu ruland cu o viteza de 80 km(in oras). la semafor opresc si ajunge si ala in dreptul meu. ofuscat din cale afara, incepe: mah de cand mergi tu pe banda de viteza????? am rams perplex, si ma uitam la el de nu stiam ce sa zic; eu ma tot gandeam: oras, legal 50, banda de viteza, etc; mi-am ingitit galusca, a dat verde si hai din nou, numai ca el a facut dreapta direct de pe "banda de viteza"

 

on topic: oare erau baietii lu tata???? chiar nu exista o camera de supraveghere in zona?? se uita si ei pe strada aia ce bmx-uri au trecut in perioada respectiva si poate depisteaza macar cine a fost!?!?!?!

 

 

 

ps: sunt un om calm din fire si deja umblu cu pistolul la mine, asa "just'n case"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut si eu certuri in trafic ca toata lumea dar o singura data "mi s-a taiat filmul". Intre Vatra Luminoasa si Iancului, am plecat primul de la semafor si un nene cu o duba a plecat de pe prima banda (folosita pe post de parcare) fara sa semnalizeze, taind toate cele 3 benzi fara sa se asigure. De cand am vazut duba aia stationand, m-am gandit "nu o face asta vreo figura?". Nu stiu de ce... Probabil l-am simtit in pipi cum s-ar spune. M-am urcat pe frane + ambalat motor + claxoane + schimbat benzi + uitat la meltean ce face. Tin sa va spun ca nici macar o clipa nu s-a uitat in stanga. Vorbea la telefon si se uita in dreapta... :) Am ajuns pe contrasens (pe acest tronson sunt si 2 benzi de tramvai!) si el a oprit in dreptul meu... Probabil simtimd cat de aproape am fost, nu mi-a mai pasat de martori, de faptul ca numarul de inmatriculare poate fi usor reperat... de nimic! Am inceput sa-mi bag si sa-mi scot, iar el, crezand ca ma sperie, a inceput sa urle ca: ce eu nu am vazut ca a dat semnal (nu daduse deloc, dar atunci cand ma certam ii mergea semnalul. nu stiu cand a inceput sa il dea...) si ca poate coboara la mine. In momentul ala nu am mai vazut nimic in fata ochilor. Am pus motorul pe cric, si m-am dat jos de pe motor, urland la el sa iasa din masina si carandu-i picioare in portiera. Cand a vazut ca se ingroasa gluma si ca nu m-am speriat, a plecat in sens opus, fara sa se asigure daca de pe partea aia vine ceva. Cand l-am vazut ca pleaca, m-am mai calmat, dar m-am si speriat ca, in nervii aia, nu stiu de ce eram in stare.... E cel mai urat cand "ti se taie filmul"... Mai bine mai lasi de la tine, te mai dai la o parte... Sau, daca te tine, ii dai fum in ochi. Dar pe nenea asta atat de roacher satanist si violator de tinerele la varsta a III-a, calare pe monstrul First Bike, nu il vad eu sa dea fum cuiva, sau sa se sicaneze cu cineva... E doar un om simplu ca atatia altii, care isi face naveta pe Scarabeo sau First Bike care, din pacate, a dat peste niste frustrati. Plus ca, nu stiu daca ati fost atenti, dar numarul de inmatriculare incepe cu B, nu cu TM. Asa ca nu o mai tot dati cu Banat nu e Romania sau mai stiu eu ce, ca Timisoara ne da lectii de civilizatie oricand (ma refer la Bucuresti).

Intrebare: Fusese vreun meci in zilele alea in Timisoara?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...