Xomin Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 (editat) si de la mine ceva poze....http://picasaweb.google.com/lucianggg/2009...railaDirtTrack# am stat la terasa? Editat Septembrie 22, 2009 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 am stat la terasa? DA! Eu sunt cu KLE 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 DA! Eu sunt cu KLE 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 DA! Eu sunt cu KLE 500 Noi toti am stat la tribune pe prima curba. Am si eu poze dar din pacate momentan nu stun in posesia lor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 nu stiu cum vi s-a parut voua cursa insa eu am fost tare incantat, mai ales cum iau astia curba, pe mine m-a lasat cu gura cascata. una e ce vazi la tv si alta e sa fi langa ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Anuntati si voi din timp daca se mai tine vreo etapa. Nu am avut cum sa ajung acest week-end si i-am promis bunicului (fost motociclist si el) ca il duc sa vada curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 (editat) Anuntati si voi din timp daca se mai tine vreo etapa. Nu am avut cum sa ajung acest week-end si i-am promis bunicului (fost motociclist si el) ca il duc sa vada curse eu am aflat cu o zi inaintea cursei..... Sper, data viitoare sa fie cu mai mult noroc pentru bunicul tau! Sanatate multa si asfalt uscat! Editat Septembrie 23, 2009 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 din grupul ala de motociclete tot benbeul rosu e mai fain pare rau ca n-am putut sa stau decat la prima cursa am si eu o poza in setul ala de pe picasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinspeedway Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 sambata 10.10.2009. ora 15.30, va avea loc finala CNI J+S dirt-track, pe stadionul municipal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanvoiculescu Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 Foarte misto montajul. FELICITARI !! un film de la cursa din 19.09.09 link durata: 3:10 minute dimensiune fisier: 50 mb calitate imagine: se poate vedea in fullscreen soundtrack: rammstein - fever frei Mesaj completat salut Bogdane acum mia venit si mie sa vad ce mai e cu dirttracku in rominia si te vad ca esti tare activ si iti place sportu asta si mie mia placut la 15 ani alergam la metalu buc am alergat si cu Cornel Voiculescu cind nea Gica era antrenor la steaua am 63 de ani si tare as vrea sa stiu care dintre tovarasi mei mai traiescCucu, Datcu,ÂŞinca,Jurcă,Alexandrescu,Colea,Mihai,Moldovan,Bobîlneanu,Voiculescu,Sora si mai sint citiva dar numi mai aduc aminte numele lor umpleam stadioanele pe vremea mea stadionu voința de pe Âşoseaua olteniței dinamo metalu si pista de la sibiu pe asta de la arad si braila nu leam prins ca in 72 am fugit din țara Âşefu federației era ÂŞerbanescu el mia dat prima casca din piele groasa sau talpa cu aia am alergat prima data pe dinamo ps pozele mele au ramas in tara si leam pierdut cind miau murit parinti Salutare, imi cer scuze dar n-am mai trecut pe la forumul asta demult. Ma bucur sa ne cunoastem. Intotdeauna sunt incantat mai ales cand fac cunostinta cu oameni care au alergat alaturi de ai mei. Eu sunt baiatul lui Cornel Voiculescu si nepotul lui Ghe. Voiculescu. Nea Cucu traieste si este bine, mai vine pe la tata din cand in cand si mai stam de vb, Sora la fel este bine si el, ne vedem saptamanal iar de ceilalti cred ca cel mai bine stie tata. Nea Gica a murit de cativa ani buni, iar noi incercam sa ducem mai departe acest sport. O sa vb azi sau maine cu tata de dvs. Mai dati-mi date de contact si poate luam legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartof2 Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 mersi mult Bogdane in decembrie fac 63 de ani si tare mult as vrea sal sun pe Cucu sau Datcu eu traiesc in edmonton canada astia doi au avut o mare influienta in viata mea si acum mai ma visez alergind te rog daca ai numaru lui de telefon damil pe PM mersi Nelutu de la metalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate