MacLeod Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 Am fost 4 calareti - Dragonu - DR BIG 750, Svr - Dominator, Remu_1 - Eprilia 350, si subsemnatu - DR 650 RSE. Plimabre Bucuresti - Oltenita - Giurgiu - Bucuresti. O scurta iesire pe camp...dar cum nu aveam cauciucuri am renunta. Vreme super faina, astept pozele de la Dragonu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 Asteptam pozele P.S.: Sunt si de la accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 pozee:)cat mai multe:P sa ne bucuram si noi din fata monitoarelor daca acuma nu putem sa iesim:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 Asteptam pozele P.S.: Sunt si de la accident? De la accident nu sunt... nu am avut prezenta de spirit sa facem poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandiciradu Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 -am iesit eu intr-o plimbare pe camp dar e multa.multa apa! -in schimb a fost super! -noroc cu cauciucurile noi de teren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Tari pozele, bravo, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandiciradu Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) Tari pozele, bravo, ms !!!! sa vezi ce uzi am fost ! dar pt asa o distractie merita orice!!! sincer Editat Februarie 20, 2006 de bandiciradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 SUPER ! D ABIA ASTEPT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 (editat) -am iesit eu intr-o plimbare pe camp dar e multa.multa apa! -in schimb a fost super! -noroc cu cauciucurile noi de teren cum se comporta dominatorul cu cauciucurile de cross???prin noroi , dar pe strada? bafta la udeala in continoare si la cat mai mult glod Editat Februarie 23, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate