CobraArt Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Cea mai tare poza e asta am pus-o pe destkop... Camera lu'cobra distorsioneaza imaginile...? Nu este performanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Motociclisti adevarati domnule, motociclisti cu greutate nu ca noi Bafta si numai bine Dn Horia Se cam ia lumea de greutatea noastra.Eu am slabit 2 kg de cand nu mai fumez.AAAAaaaa apropo nu mai fumati oameni asa mult,una- doua, pauza de tigare de aia nu am ajuns unde trebuia ma bate gandu sa nu mai plec la drum cu fumatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) Se cam ia lumea de greutatea noastra.Eu am slabit 2 kg de cand nu mai fumez.AAAAaaaa apropo nu mai fumati oameni asa mult,una- doua, pauza de tigare de aia nu am ajuns unde trebuia ma bate gandu sa nu mai plec la drum cu fumatori De ce esti rautacios? Nici o tigare nu ne lasai sa fumam parca te si aud "IAR FUMATI MA!" Editat Februarie 20, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) Asa zice acum... Daca il vedeai acum vreo 3 luni, cand era fumator... una-doua, pauza de tigara si se ia de noi acum Editat Februarie 20, 2006 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Asa zice acum... Daca il vedeai acum vreo 3 luni, cand era fumator... una-doua, pauza de tigara si se ia de noi acum Lasa ca mai stiu eu pe cineva care s a lasat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate