AS25 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Daca v-a placut unde v-am dus la Belciugatele va iau data viitoare si la Caldarusani , Valabil pentru cei care nu au vrut sa continue calatoria: nu stiti ce ati pierdut. Salutare Dragonule. Data viitoare la Caldarusani, intai ne spovedim la manastire dupa care bagam si o friptura. Ce zici? Si nu neaparat la rude, pe marginea lacului. Bafta. Te sun cind o sa am aia sti tu.... Subscriu. Un baiat de milioane Dragonu asta In afara de bucatile de drum in care ne-am rupt animalele cu 40/h iar dragonul survola cu 100, a fost totul feeric. Mai ales oprirea in mijlocul padurii cand am stins luminile si ne-am uitat la stele.....in timp ce faceam un pipi....a fost romantic! Sterge dar ce va faceati daca mie nu-mi venea romantismul de la gropile alea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 De ce te amuzi stege? spunene si noua sa radem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 De ce te amuzi stege? spunene si noua sa radem si noi. off topic: radea de ceea ce a spus as25 mai sus un pic on topic: plimbarea de ieri a fost asa de faina incat azi la work numai la ea m-am gandit. lacuri inghetzate, mancarica buna, "catzei" imensi (mai mari decat mine...?!! ), case frumoase, mers pe-o roata (si aici iarasi ) si viteza... putin peste limita mea de tolerantza, but i was fine (Dragonule, cred ca stii ca la tine "bateam apropo" cand am mentionat de viteza si willie ). sper sa tina vremea cu noi si sa repetam experienta! a meritat! all! PS: @MacLeod: mercic ca ti-ai facut pomana cu mine si m-ai luat pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Daca v-a placut unde v-am dus la Belciugatele va iau data viitoare si la Caldarusani , Valabil pentru cei care nu au vrut sa continue calatoria: nu stiti ce ati pierdut. Cu cea mai mare placere,numai sa fie vreme buna,dar si drumul nu toti avem enduro.Am inteles ca s-au dat pe jos ceva motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) on topic: plimbarea de ieri a fost asa de faina incat azi la work numai la ea m-am gandit. lacuri inghetzate, mancarica buna, "catzei" imensi (mai mari decat mine...?!! ), case frumoase, mers pe-o roata (si aici iarasi ) si viteza... putin peste limita mea de tolerantza, but i was fine (Dragonule, cred ca stii ca la tine "bateam apropo" cand am mentionat de viteza si willie ). sper sa tina vremea cu noi si sa repetam experienta! a meritat! all! Salve Booboo Ma bucr ca tzia placut raidul pe un Enduro Suparat. Experienta vreau sa o repet Vineri sau Sambata Pentru detalii intra pe sectiunea: Service/DR BIGURI . Ps.bafta la reparat motocicleta . Editat Februarie 20, 2006 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Ma apuc sa caut senile pt GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Ma apuc sa caut senile pt GS Nu e rau Vezi sa iei E 09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate