Joon Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 problema e simpla ............scot din viteza , dar becul de neutral nu se aprinde ( NICI MACAR O SCLIPIRE ) 1 ) desfacut bord , verificat / schimbat bec care nu e ars 2 ) verificat firele/mufele de la bord pana la cutia de viteze ........nici o problema MAI DATI-MI IDEI INAINTE SA MA APUC SA DESFAC CUTIA DE VITEZE !!................MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 MAI DATI-MI IDEI INAINTE SA MA APUC SA DESFAC CUTIA DE VITEZE !!................MULTUMESC Mmm... sa ma gindesc. Vezi daca nu e de la altceva! Te-am ajutat? Schimba bujiile sincronizeaza carburile. Sau nu ma lua in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 (editat) problema e simpla ............scot din viteza , dar becul de neutral nu se aprinde ( NICI MACAR O SCLIPIRE ) 1 ) desfacut bord , verificat / schimbat bec care nu e ars 2 ) verificat firele/mufele de la bord pana la cutia de viteze ........nici o problema MAI DATI-MI IDEI INAINTE SA MA APUC SA DESFAC CUTIA DE VITEZE !!................MULTUMESC Verifică dacă atunci când eÂşti la puntul mort, între firul sondei de neutru din cutie Âşi masă ai rezistență 0 ohm. Dacă nu, schimbă sonda. Editat Mai 20, 2009 de mariion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Scoti mufa din sonda este un singur fir si pui firul la masa ,daca se aprinde becul atunci desfaci sonda si vezi ca are o lamela de alama care se uzeaza dupa caz repari sau inlocuiesti ,daca nu se aprinde becul atunci verifici inst.el. releul din cutia de jonctiune sau fir pe traseu,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 ok ....am sa incerc asta inainte de a face motorul bucati ..........de mers merg cu el in continuare ca sunt obisnuit cu cacao-uri deastea dar ma streseaza ca are o bubita , cred ca ma intelegeti !!! p.s. carb si bujiile le-am facut luna trecuta (personal )!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Cel mai probabil e dus senzorul in sine. Mai poate fi insa si un contact imperfect la bec. Eu de exemplu am un bec in bord care merge fix cand are el chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate