aditorpan Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Endureala cu vaci in zona M-tilor Calimani, mai exact Vf. Scaunul Domnului Mai multe poze aici: /index.php?...8307&st=740 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Bravo! peisaje superbe! vad ca ati incercat limita vacutelor la enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Foarte tare, Adi! Mai e zapada pe Scaunul Domnesc? Vad ca ai schimbat vaca. Aveai una galbena. Drumurile noastre poate...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 22, 2009 Autor Share Postat Mai 22, 2009 Foarte tare, Adi! Mai e zapada pe Scaunul Domnesc? Vad ca ai schimbat vaca. Aveai una galbena. Drumurile noastre poate...... Te salut Andrei ! Da am mai gasit ceva zapada si mult noroi ! Am schimbat-o, cealalta si-a facut stagiul ... te astept in zona sa mai tragem cate-o tura-n Calimani si M-tii Gurghiului. In curand vom face si masivul Hasmasu Mare, zona superba de enduro. Tinem legatura. Cred ca vom fi la Cluj la intalnire, ocazie cu care facem niste trasee prin Apuseni. Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 Altele din M-tii Calimani.... Valea Paraul Cald de duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate