BeerBelly Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) vreau alta varianta in afara de aia cu vaporul din tulcea pana la sf gheorghe, o fi frumos si as da nu`mi vine sa las motoru in tulcea in port pt cateva zile singur... am atasat poza cu destinatia iar daca a facut cineva pana acum drumul asta cu mobra poate reuseste sa ma indrume si pe mine multzam Editat Mai 21, 2009 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) vreau alta varianta in afara de aia cu vaporul din tulcea pana la sf gheorghe, o fi frumos si as da nu`mi vine sa las motoru in tulcea in port pt cateva zile singur...am atasat poza cu destinatia iar daca a facut cineva pana acum drumul asta cu mobra poate reuseste sa ma indrume si pe mine multzam Am citit acum ceva vreme un post asemanator cu al tau.Era un tip care vroia sa ajunga pe moto ,ca si tine, la Sf Gheorghe....concluzia generala a fost ca drumul ala exsista doar pe harta.O sa incerc sa gasesc postul desi nu search-ul pe site-ul asta este ceva de groaza Ok,cred ca l-am gasit datorita lu' nea gugal /index.php?showtopic=301676 Editat Mai 21, 2009 de DarkDrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 nu`mi trebuie neaparat drum ... cale de acces Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Daca iti iei si barca cu tine poti . Nu exista drum pe acolo si trebuie sa treci peste cateva canale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Singura cale de acces in zona sunt Dunarea si malurile ei. Pe maluri de poate merge, numai ca sunt canale si pe stanga si pe dreapta si nu pot fi traversate. Ar mai fi varianta daca te accepta pe pasager cu motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 24, 2009 Autor Share Postat Mai 24, 2009 multam.. m-am lamurit se poate inchide/sterge etc topicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Daca esti interesat ,te pot ajuta cu gazduirea motorului in siguranta in Tulcea .Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate