Sari la conținut

iulianminzu

Membru
  • Număr conținut

    229
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iulianminzu

  1. Am si eu un Burgman de 400, si consumul este cel mentionat. Eu am 100 de kg, si face fata cu brio.
  2. Va salut pe Gs-isti, si postez aici poate stiti pe cineva care vrea un gs 500 e din 2003 in perfecta stare, inmatriculat, cu foarte putini km. Vreau sa trec la turing. Sper sa nu deranjez. Asfalt uscat.
  3. Un gand bun, numai ca daca driverul isi mentine stilul de pe supersport (valabil pentru o prte din detinatori), degeaba isi ia masina, ca poate ajunge sub un TIR. din pacate exemple sunt destule. Trebuie sa ne ferim singuri, pentru nimeni nu te fereste, din pacate. Ochii mari dai viata lunga.
  4. Dar poti sa stii ca nu a vrut sa scape de ea? Se pot intampla multe, mai ales ca participanti la trafic sa se uite si la intentiile celorlalti sunt foarte putini. Daca vrei te pot ajuta cu transportul in schimbul achitarii combustibilului. Asta mai lipsea, sa insinuez ca a vrut sa scape de ea! Ce rea e lumea. Nu am vrut sa para a rautate. A fost poate o gluma prea sarata. Scuze. Daca doreste. propunerea de transport este valabila.
  5. Ce costuri ai estimat pentru toata deplasarea?
  6. Iti dai seama ce tragic ar fi sa se prajesca toate becurile de la supravoltaj. Inmultesti cu cat?
  7. In primul rand trebuie sa fie omologata euro 3, intrucat nu a mai fost inmatriculata in comunitatea europeana. Taxele vamale si tva se stabilesc in VAMA, si se poate merge laVama in Petrosani. Mesaj completat Aici poti gasi valorile in vama ale motocicletelor la Aaaanexa 5. http://www.customs.ro/UserFiles/CustomFile...0cu%20anexe.pdf
  8. Mesaj completat Viitoarele Taxi-uri, ca tot au existat propuneri. http://www.220.ro/GkP3STGfvO/Transport
  9. Nu este indicat, se fura motoare acolo Este frumos, numai ca dupa luna mai este insuportabil pana in octombrie. Asa ca trebuie sa va grabiti. Dar merita.
  10. Tot este bine ca se dau cu ceva. La mine mult a fost destul a ramas, ca pana trece noroiul desfundat mai am.
  11. la cei care am sunat nu era disponibil. este adevarat ca am sunat intr-o anumita zona fiind conditionat de traseu. Avand in vedere ca este nou aparut, ar putea sa dureze ceva timp comanda. Nu cred ca poate fi gasit pe stoc, dar cine stie.
  12. Nu este anunt la misto, eu am fost la ei in pravalie si am vazut-o in 29-30 ianuarie, si firma este maricica, sunt dealeri honda in NURNBERG.
  13. Cu cryza asta cred ca nu mai sunt bany de Internet. Poate maine dimineata mai multe sperante. Trece si sesiunea si poate se dezmortesc degetele. Sau se doreste sa se renunte la pozitia de lider cu cele mai multe post-uri. Noapte buna, si pe saptamana viitoare. Mesaj completat Buna ziua, a iesit soarele, si chiar si cateva motoare.
  14. http://home.mobile.de/home/showDetails.htm...hicleType=false
  15. Si dupa toate acestea, mergi la service si vezi ca este mai ieftin.
  16. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...998-113394.html http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...998-113894.html http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...998-115081.html http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...998-116641.html http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...998-121963.html http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...998-122266.html Si mai sunt. Sau la asiguratori din tabelul valoric pe care il au. Bafta
  17. La Ruse este taxa de trecere pod (25 lei la autoturisme), plus vigneta bulgaria 7 zile 5euro. La turci nu se mai plateste viza incat s-a anulat necesitatea vizei, si ar putea sa ceara si cartea de identitate la vama. La Giurgiu, la autoturisme cere si chitanta pentru vigneta de romania. Si daca dai de unul care stie ce prevede legislatie va cere si pentru motoare vigneta, ca este autovehicul. R O M Ă N I A MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR DIRECĂIA GENERALĂ DE POLIĂIE A MUNICIPIULUI BUCUREÂŞTI BRIGADA DE POLIĂIE RUTIERĂ Număr de operator de date cu caracter personal 3223/2006 NESECRET BucureÂşti Nr : 411.905 / 24.06.2009 Domnului IULIAN MINZU Urmare petiției dumneavoastră înaintată prin e-mail Brigăzii de Poliție Rutieră Âşi înregistrată sub nr. 411905, vă comunicăm următoarele: Utilizatorii infrastructurii de transport rutier cu autovehicule înmatriculate în România sunt obligați să achite tariful de utilizare a infrastructurii de transport rutier, respectiv rovinieta, conform prevederilor din Ordonanța nr. 15 din 24 ianuarie 2002, privind introducerea unor tarife de utilizare a infrastructurii de transport rutier. În ceea ce priveÂşte utilizarea unui motociclu, dacă viteza maximă prin construcție a acestui vehicul nu depăÂşeÂşte 45 km/h Âşi este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depăÂşeÂşte 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 kw, acesta nu este considerat autovehicul, prin urmare nu este necesară achitarea tarifului prevăzut de Ordonanța nr. 15 din 24 ianuarie 2002, privind introducerea unor tarife de utilizare a infrastructurii de transport rutier. În situația în care vehiculul este echipat cu un motor care are o capacitate cilindrică mai mare de 50 cm3 Âşi/sau a cărui viteză maximă prin construcție, depăÂşeÂşte 45 km/h, acesta constituie un autovehicul, iar utilizarea infrastructurii de transport rutier cu un autovehicul este condiționată de achitarea rovinietei. Cu stima, Imputernicit Sef Brigada de Politie Rutiera Comisar sef de Politie, Dragomir Alina Bucuresti, Str. Logofat Udriste 9-15, Sector 3, Tel. 021/323.30.30; 021/323.75.60, fax 021/323.45.95 e-mail: bpr@b.politiaromana.ro
  18. Imi pare rau ca l-am sters, ca t-il trimiteam eu Dar exista deja discutii pe forum. /index.php?showtopic=483410
  19. Daca a trimis la toti, are un cui impotriva motociclistilor. Sau nu are carnet, sau nu are bani de motor, sau....?
  20. Buna dimineata, Care ati mai primit PM de la @EddieTrr, prin care va anunta ca aveti computerul virusat, si va da un link de urmat pentru devirusare? Mie mi se pare ciudat. Este membru de azi dimineata si deja mi-a gasit virusi in calculator. E tare baiatu" nu?
  21. Salut. De cateva zile ma tot uit la F800ST, si sincer imi place, dar nu cunosc foarte multe decat ce am gasit pe net, la noi am vazut ca nu il au. Am citit cu cateva posturi in urma ceva consideratii. Intrebarea este daca are careva, si daca poate da cate va informatii, manevrabilitate, comportament pe serpentine. Pe mine ma intereseaza pt. drumuri lungi, cu o greutate de 130-160 kg (eu am 100). Momentan am un Suzuki gsxf 750, care are 230 kg gol, iar f800st are 170 gol. Va multumesc, si poate voi intra si eu in grupul POSESORILOR.
  22. Acum lasa plugul si da fuga dupa colaci de salvare sa nu le ia apa.
×
×
  • Creează nouă...