Sari la conținut

iulianminzu

Membru
  • Număr conținut

    229
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    iulianminzu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    IULIE 2008
  • Motocicleta
    SUZUKI AN 400
  • Numar Moto
    B39vnw

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SUZUKI GS 500E, KAWASAKI ER6F, HONDA CBF 600, SUZUKI GSXR 1000 K4, SUZUKI GSXF 750,
  • Interests
    turism moto

Vizitatori Recenți Profil

761 citiri profil

iulianminzu's Achievements

  1. Salut! Da-mi te rog un pret estimativ pt un transport moto Romania - Paris.

    Merci!

  2. Am si eu un Burgman de 400, si consumul este cel mentionat. Eu am 100 de kg, si face fata cu brio.
  3. Va salut pe Gs-isti, si postez aici poate stiti pe cineva care vrea un gs 500 e din 2003 in perfecta stare, inmatriculat, cu foarte putini km. Vreau sa trec la turing. Sper sa nu deranjez. Asfalt uscat.
  4. Un gand bun, numai ca daca driverul isi mentine stilul de pe supersport (valabil pentru o prte din detinatori), degeaba isi ia masina, ca poate ajunge sub un TIR. din pacate exemple sunt destule. Trebuie sa ne ferim singuri, pentru nimeni nu te fereste, din pacate. Ochii mari dai viata lunga.
  5. Dar poti sa stii ca nu a vrut sa scape de ea? Se pot intampla multe, mai ales ca participanti la trafic sa se uite si la intentiile celorlalti sunt foarte putini. Daca vrei te pot ajuta cu transportul in schimbul achitarii combustibilului. Asta mai lipsea, sa insinuez ca a vrut sa scape de ea! Ce rea e lumea. Nu am vrut sa para a rautate. A fost poate o gluma prea sarata. Scuze. Daca doreste. propunerea de transport este valabila.
  6. Ce costuri ai estimat pentru toata deplasarea?
  7. Iti dai seama ce tragic ar fi sa se prajesca toate becurile de la supravoltaj. Inmultesti cu cat?
  8. In primul rand trebuie sa fie omologata euro 3, intrucat nu a mai fost inmatriculata in comunitatea europeana. Taxele vamale si tva se stabilesc in VAMA, si se poate merge laVama in Petrosani. Mesaj completat Aici poti gasi valorile in vama ale motocicletelor la Aaaanexa 5. http://www.customs.ro/UserFiles/CustomFile...0cu%20anexe.pdf
  9. Mesaj completat Viitoarele Taxi-uri, ca tot au existat propuneri. http://www.220.ro/GkP3STGfvO/Transport
  10. Nu este indicat, se fura motoare acolo Este frumos, numai ca dupa luna mai este insuportabil pana in octombrie. Asa ca trebuie sa va grabiti. Dar merita.
  11. Tot este bine ca se dau cu ceva. La mine mult a fost destul a ramas, ca pana trece noroiul desfundat mai am.
  12. la cei care am sunat nu era disponibil. este adevarat ca am sunat intr-o anumita zona fiind conditionat de traseu. Avand in vedere ca este nou aparut, ar putea sa dureze ceva timp comanda. Nu cred ca poate fi gasit pe stoc, dar cine stie.
  13. Nu este anunt la misto, eu am fost la ei in pravalie si am vazut-o in 29-30 ianuarie, si firma este maricica, sunt dealeri honda in NURNBERG.
  14. Cu cryza asta cred ca nu mai sunt bany de Internet. Poate maine dimineata mai multe sperante. Trece si sesiunea si poate se dezmortesc degetele. Sau se doreste sa se renunte la pozitia de lider cu cele mai multe post-uri. Noapte buna, si pe saptamana viitoare. Mesaj completat Buna ziua, a iesit soarele, si chiar si cateva motoare.
×
×
  • Creează nouă...