dannym Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 am dezmembrat moto pt face-lift si nu mai stiu cum sa pun firele de la bobina si CDI... stie careva vreun electrician moto sau se pricepe careva la legaturi intre PULSER, CDI, BOBINA SI ALTERNATOR??? precizez ca nu are legatura cu vreo schema sau coduri de culori deoarece e o improvizatie pe o honda de enduro la care nu mergea decat farul...(si pedala...acum nu mai reusesc sa-i dau scanteie la bujie...) multumesc de orice ajutor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 nu stie nimeni cam cum se conecteaza pesele astea!!????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 sunt ceva sanse sa te ajut eu. Ar fi ideal sa mai stii de la ce mobra erau piesele, sa gasim o schemulitza, ceva, ca sa nu prajim nik. Piesele au ceva piese pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 pai nu stiu decat ca: motorul e de honda xl 79-83, are 4 fire colorate +1 pt neutral, de la alternator. pe dreapta are doua fire de la un cititor(pulser) care am inteles ca ar trebui sa intre in CDI, un fir mare negru care intre din CDI in bobina(bobina este izolata de masa si nu am gasit nici un fir de masa care ar trebui sa vina la ea). eu am conectat firele asa cum mi-am adus aminte dar nu da scanteie... CDI- shindengen CI-03 (nimic pe net de el...) bobina- TEC BS41-CDI are un papucel si fisa... lamele pe urechile de shuruburi ....atat... am o schema dar nu corespunde decat alternatorul ca culori si atat. (nici nu prea stiu eu sa citesc schema...) XL250Wirings.ppt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 zidule, ajuta bre omu', ca e baiat de treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 trebuie sa vad cu aparatul in mana. O conditie ca sa ai scanteie e sa ai toate piesele puse pe cadru. la bobina masa se face prin suportul de prindere, nu are borna speciala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate