libelula Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 caut si eu o persoana rabdataoare si inteligenta care stie sa spiteze o roata de moto. am janta noua si roata veche un pic indoita dar nu am persoana priceputa. meci de ajutor, liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 caut si eu o persoana rabdataoare si inteligenta care stie sa spiteze o roata de moto. am janta noua si roata veche un pic indoita dar nu am persoana priceputa. meci de ajutor, liviu Eu un tip, Mircea, la o vulcanizare pe Fundeni pe dreapta, inainte de pod, cum mergi spre XXL. El mi-a rezolvat o roata descentrata. Nu stiu cum se descurca de la 0, dar poti incerca. E motociclist tipul. Tel: 0722444283. Sau vezi ca au mai fost niste topicuri pe tema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Huooo Arbitru!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate