lascar.alexandru Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Salut...vreau sa cer si eu o parere celor mai experimantati. Mi-am luat un Sv cam acum 2 luni si sunt ff impacat cu el.Am insa o mica problema. Cand l-am cumparat am observat ca in momentul cand apasam tare pe coarne sau la borduri se aude un zgomot in furca parca. Pe moment am vazut ca erau sparte simeringurile si am zis ca asta e problema.I-am schimbat simeringurile insa spre supararea mea sunetul nu a incetat:( nu prea stiu...am mai intrebat pe unii mai priceputi ca mine insa toti isi dau cu parerea dar nimeni nu prea stie. Daca ai mai patit careva....si ma indrumati as fi tare recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 sa nu fie de la discurile de frana care asa fac pt ca sunt flotante. am o prientena cu SV si se aude un zgmot ciudat cand apesi pe furca si apesi frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Si la gsx f-urile noastre la fel face. S-ar putea sa fie de la amortizoare care sunt mai "budget" dar cica ar fi normal nu e nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 la mine face la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Si la Vstrom face la fel, cica nu-i nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate