asa_s_eu Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 am gasit un scuter care are 150 cm3 si in certificat trecutzi 8kw...pot sa-l conduc cu A1?stiu k limita e de 125 cm3 si 11kw...am o scapare k ala are 150 cm3 si doar 8 kw...ce zicetzi...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Prostii. Legal n-ai nicio scapare. Ambele conditii tre' sa fie indeplinite simultan. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asa_s_eu Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 tks... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 ADca are limita la 8 kw le mai dai ceva alora de la rar si mere,ca doar suntem in romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Nu cred ca pot trece in talon alta capacitate cilindrica decit cea declarata de producator. Dar mai stii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asa_s_eu Postat Februarie 24, 2006 Autor Share Postat Februarie 24, 2006 merci...o sa incerc pe la RAR...sa vad ce pot face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Nu cred ca pot trece in talon alta capacitate cilindrica decit cea declarata de producator. Dar mai stii ... orice se poate la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 eu nu cred scrie 125 cm si sa nu depaseassca 11 kw , trei sa respecti , oricum zii ce ai facu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate