Achile Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Va rog, domnilor moderatori, nu ma mutati.... am nevoie URGENT de bani si trebuie sa vand toate piesele pt a da avansul la motocicleta(un suzuki dr 250 din 96) toate preturile sunt usor negociabile /index.php?...t=0entry32928 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 te mai las pana duminica seara, dar ai grija, dr250 e model pt piata japonea, o sa cam plangi dupa piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 24, 2006 Autor Share Postat Februarie 24, 2006 merci mult...esti de nota 20 dau o bere nu cred ca o sa am probleme cu el...are 7000 km si omu are grija d ea, fiind mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 deci la anu' ne dam prin targoviste!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 24, 2006 Autor Share Postat Februarie 24, 2006 normal ce imi poti spune despre dr-ul de 250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate