SAT Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Am "calarit" un DR 350, pana anul trecut in toamna.Prin septembrie si datorita uzurii capritei am decis sa o schimb.Astfel am ales intre WR 450 si 400 EXC pe cea din urma...Am cam 50 ore de 'functionare" cu ea si inca nu o "simt", mai exact parca inca ea ma conduce pe mine, ma rupe si cam dupa o ora jumate sunt terminat fizic. Am ajuns la concluzia ca este prea puternica pentru mine, eu practicand un soft enduro si cam asta fiind si nivelul care ma satisface. Acum nu stiu ce sa fac, sa perseverez sau sa o schimb din nou?Si daca ar fi sa o schimb cu ce? Ati patit asa ceva si daca ar fi sa o schimb...cu ce sa o schimb? Merci mult, C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 KTM-ul de 400 este recomandat incepatorilor. Daca exersezi o sa inveti mai repede decat pe 250 sau 450. Nu trebuie decat sa iesi mai mult cu prieteni mai priceputi decat tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Salut SAT. Mai ai EXC-ul ? Te-ai obisnuit cu ea ? Încă tot ți se pare că e prea puternic pentru tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Salut SAT. Mai ai EXC-ul ? Te-ai obisnuit cu ea ? Încă tot ți se pare că e prea puternic pentru tine? Un search printre post-urile lui te-ar fi lamurit ca si-a dat EXCul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate