Sari la conținut

Acte Inmatriculare Scuter


seby_mf
 Share

Postări Recomandate

Mai fratilor am un prieten care ma tot bate la cap sa scriu pe forum....el are un scuter aprillia sr50 din Italia.Singurele acte pe care le are la el este cartea service o carte tehnica,si talonul scuterului.Toate actele sunt in iataliana,si nu exista nici un act vanzare cumparare ca cika la ei nu se face asa ceva,scuterul este radiat si are si chitanta aia de transport.Intrebarea mea este,ii ajung toate aceste acte?in privinta radierii nu stiu daca exista vreo dovada....deci exista vreo posibilitate sa poata sa-si faca un dosar complet pentru a-l putea inmatricula?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am anumite indoieli in privinta faptului ca nu se face act vanzare-cumparare...ce fel naiba se face dovada ca ai cumparat-o?numai cu talonul?cam ciudat....nu stiu ce sa zic.Deaia va intreb mai mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

cu talonul si scuterul am fost ieri si iam facut carte la rar,

cu cartea de la rar il pot inmatricula si la politie, dar prefer sal inscriu la primarie doar sami dea numere galbene, ca la politie trebe itp asigurare, taxe la cec, la BCR... trebuie inscris la impozit... asa ca dacal bag doar la primarie e ieftin, dar cica nam voie decat in judet cu el..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sau facutura de unde la cumparat si legalizata la notar ATAT!sau daca e factura ca lai cumparat de la vreo firma din romania te duci doar cu factura! si iti trebuie certificatu lui original

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si pe mine maintereseaza acelasi lucru. Daca se poate Inmatricula nu inregistra un scuter la politie, si daca da sa explice pas cu pas cum. Zic ca ar fi bun de un sticky un astfel de topic... Daca nu se ofera nimeni, o sa o fac eu dupa ce imi iau scuter :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 years later...

eu am o problema cu un hoinar el este de 50 de cm eu vreu sa al imatriculez pot sa o fac la primarie sau doar la politie si daca da care este procedura ma poate ajuta si pe mine cineva??? am talonul cartea acutul de vanzare cumparare ( de acum 5 ai cand a fost cumparat) nu a fost inscrisa nici la garda finaciara stie cineva cum se face ??? ajutatima si pe mine va rog

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Hai sa resuscitez eu topicul asta. Problema mea: am cumparat in luna august anul trecut de la o cunostinta un scuter Motowell Magnet Sport. Ne-am invoit sa-i dau banii in rate, 1600 ron. Scuterul avea 3000km si fabricatie 2008. Ok, iau scuterul si talonul (respectivul nu gasea cartea de identitate) si incep sa-i dau banii. Acum a venit vremea sa fac actele cu el si sa-i dau ultima transa de 350 ron. Doar ca nu are cum sa-mi scoata certificat fiscal (e pe firma) pentru ca are datorii, nu prea are cum sa mi-l factureze si nici nu mai gaseste cartea de identitate. Mai rau este ca eu am pierdut talonul anul trecut in septembrie in Carrefour Arena (Berceni) si nici macar talon nu s-a invrednicit sa-mi scoata pana acum. Deci eu nu am ITP, talon, carte, asigurare, adica nimic. Nu pot scoate nici banii de la el, nu am de unde, nu are... Acum sper ca nu apar comentarii de copii de 10 ani gen "rupe-l, baga-l in spital, vinde scuterul dezmembrat". Singurul lucru la care ma gandesc este sa nu-i mai dau diferenta (350 ron) si sa cumpar acte in regula. Ceva sfaturi?

 

Se pare ca toata lumea e calare pe motoare si nu au timp de forumuri, sau nu se pricepe nimeni. In mod cert imi rezolv prolema cumva in maximum o saptamana si voi posta cum. O zi bna tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...