Sari la conținut

aicidincolo

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    aicidincolo
  • Skype
    aicidincolo

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    VL
  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    YAHAHA
  • Numar Moto
    VL69***
  • Club
    club

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1
  • Interests
    MOTO

aicidincolo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pentru cei cu Majesty, din manual am dedus ca filtrul de aer are un element filtrant care dupa ce se spala se imbiba cu ulei de motor inainte de a fi montat: Apply the recommended oil to the entire surface of the filter and squeeze out the excess oil. The element should be wet but not dripping. Recommended oil: Engine oil iar apoi uleiul de transmisie e la fel ca uleiul de motor : TRANSMISSION OIL REPLACEMENT Recommended oil: SAE 10W30 motor oil Oil quantity: 0.25 L oare e corect asa?, voi cand ati facut revizii pe la service ai observat cumva ca filtrul de aer sa fie inbibat cu ulei, sau credeti ca e corect ca sa schimb uleiul de transmisie cu ulei care se potriveste si la motor? PS: nu aveti pe undeva ramas 200ml ulei furca 15W pentru furca la Majesty? am luat simeringurile cu 40lei dar nu gasesc ulei pe la noi. De fapt in Valcea nu exista service pentru scutere ! Multumesc, YAMAHA MAJESTY 250CC YP250 1996 34000km
  2. cred ca e mai simplu sa iei o camera de schimb decat sa o repari, si un adaptor de buteli de CO (care se gasesc la magazin de articole sportive sau vanatoare) se poate face la un meserias sau cumpara. Buteliile sunt pentru reumflare rotii. problema ramane mai des la cauciucurile tubeless la care varianta cu snurul acela este foarte fiabila la gauri provocate de obiecte ascutite si relativ mici.. cuie suruburi . la gaurile provocate de pietre ascutite, borduri cand se taie cauciucul trebuie sa cam sti numarul de tel al unei persoane de pe aproape care are remorca sa te salveze mai repede. multe mii de km fara incidente va doresc!!
  3. ce gandire si vocabular de tzaran sa il numeasca pe un individ , victima umui accident ''borat''. Nici acum nu stie daca scuterul era inmatriculat la primarei sau la politie dar el spune clar capacitatea cilindrica si institutia unde e inscris? esti Dumnezeu cumva sau de unde sti?? iar treaba ca ti se rupe probabil ca ai mai avut probleme si chiar vreo fractura mai veche de se rupe asa repede. Sa sti ca sunt mai multe sentimente de solidaritate cu cel care a fost lovit decat, cuiva sa ii pese cuiva daca tu mori, chiar daca tie din partea ta accidentatul pote sa moara cum ai scris Clar cocalar!
  4. imi spui te rog la un yamaha majesty din 96 daca antigel se baga ptin capacul din torpedou din dreapta? si la picior dreapta unde se deschde capacul unde e bateria mai e o gura de umplere.. pe acolo ce se baga? stima!
  5. aicidincolo

    Club Vespa

    salut la toata lumea, am luat de curand un Vespa LX50 si caut un motor de 49 sa ii pun ca acum are un 125 si nu pot face rar la el... modelul de motor care a fost inainte C382M nici nu stiu daca era in 2T sau 4T, cum pot afla? Irol ma ajuti cu motorul tau imi trebuie complet cu aprindere si tot ce ma are ca asta de 125 nu cred ca ii se potrivesc multe . sau altcineva...
  6. chestia cu fixativul aplicat peste numar se probeaza altfel, se dau 2- 3 straturi pste numar si ideea e ca numarul devine reflectorizant si pe literele negre, deci atunci cand infrarosul de langa camera e pornit tot numarul va reflecta un drepunghi alb nu doar partea alba si literele sa se vada, nu am probat cred ca cineva care are o camera video de supraveghere cu leduri infrarosu si un fixativ poate face aces lucru nu doar camera de la telefon care nu are sursa infrarosu!!!
  7. daca aveti talon de italia, puteti spune ca e scuterul unui prieten din italia care e in vizita in romania, insistati ca amicul a venit pe scuter din italia, si ca dumneavoastra tocmai il cautati pe amicul respectiv ii rugati sa va ajute sa il gasiti! Mesaj completat atasez o fotografie cu amicul din italia:
  8. cu talonul si scuterul am fost ieri si iam facut carte la rar, cu cartea de la rar il pot inmatricula si la politie, dar prefer sal inscriu la primarie doar sami dea numere galbene, ca la politie trebe itp asigurare, taxe la cec, la BCR... trebuie inscris la impozit... asa ca dacal bag doar la primarie e ieftin, dar cica nam voie decat in judet cu el..
×
×
  • Creează nouă...