crosscr Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Un drum de 500 km Galati-Macin-Babadag-Sinoe-Vadu-Gura Portitei-Periteasca-Perisor-Retur. Plecarea la 6:30, sosirea 23:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Si eu am facut partea de traseu Portita - Vadu acum 2 ani cu motocicleta si acum imi pare rau. Si imi pare rau si mai tare ca se popularizeaza atat de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Ati trecut pe podet cu Super-tenere-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Nu se mai poate trece pe grindul Chituc(cred).Este rezervatie naturala s-a pus bariera pe podul de la intrare, singura cale de acces e cu bicicleta sau pe jos,nu mai dau voie la nici un fel de vehicol. S-a cam terminat cu aventurile pe podet,si mersul pana la gura portitei cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 foarte frumos Portita .. Si eu am facut partea de traseu Portita - Vadu acum 2 ani cu motocicleta si acum imi pare rau. Si imi pare rau si mai tare ca se popularizeaza atat de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Ati trecut pe podet cu Super-tenere-ul? Ala este Tenere nu Super Tenere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crosscr Postat Septembrie 19, 2009 Autor Share Postat Septembrie 19, 2009 Nu va mai faceti griji cu rezervatiile ca sunt doar pentru unii mai naivi,alti concesioneaza luciul de apa al deltei pe 49 de ani construiesc vile hoteluri etc iar multimea"prostimea" plateste cu drag!!!!!! Eu cu motocicleta nu pot decat sa afan nisipul, pamantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate