ddcristi Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Salut lume... Am si eu o intrebare.. un prieten de-al meu si-a cumparat un motor de Yamaha Super Tenere si ar dori sa afle din ce an este motorul respectiv... am seria motorului, 3td-012326, si din cate stiu eu, din seria asta pot sa aflu din ce an este motorul respectiv.. .problema este ca nu stiu unde sa caut dupa asta... stie careva vreun site unde pot sa gasesc informatiile de care am nevoie? Multzumesc, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 Nah... nime' nu shtie sa-mi raspunda? Parca aveam ceva reprezentantzi Yamaha pe forum.. Nici unu' nu poate sa-mi spuna din ce an ii motoru' ala? DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Nah... nime' nu shtie sa-mi raspunda? Parca aveam ceva reprezentantzi Yamaha pe forum.. Nici unu' nu poate sa-mi spuna din ce an ii motoru' ala? DDC Suna la o reprezentanta.Eu pt.a-l meu am vorbit cu Autoland din Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Incearca si la www.clubtenereitalia.org Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate