jonlup Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 ....... cancan.ro sursa asta chiar e de incredere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) Editat Iunie 13, 2009 de RaduI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Sa moara pestii mei dc nu suntem toti niste civilizati pe net...mai lasati`ma ma k toti ne intalnim in orash si ascundem numerele si knd prinzi o bucata de drum ii dai de`i sar dracii din el...De ce aveti motoare..sa mergeti cu 70-80??.....Daaa e de cacao ..inconstienti..incepatori sau mai stiu eu cum ii spune .Si mie mi sa intamplat sa`mi faca organul semn sa opresc si nu am oprit...Dc o ardem baieti buni de ce nu mergem cu scuterele...de ce knd ai trecut de otopeni omori motoru` 200 KM?H???Eu reunosc si nu imi e rusine..knd prind liber il alerg..Am mers legal pana la vama cu masina si am facut 13 ore...dc aveam autostrazi mai ziceam..da knd toti militienii sunt niste grasi si >>>>.Ideea e k dc esti tu bou mori doar tu..nu mai lua si alte vieti..Nu mi se pare normal sa fii sofer(politist) si sa ai doar cat.B..si 100 kg..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Vin de la un curs moto. L-am absolvit cu diploma (ca toti ceilalti...) E facut de un instructor moto al politistilor (moto) din Ungaria. Cred ca nu vrei sa fugi de astia... Detalii aici: /index.php?showtopic=217429 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Vin de la un curs moto. L-am absolvit cu diploma (ca toti ceilalti...) E facut de un instructor moto al politistilor (moto) din Ungaria. Cred ca nu vrei sa fugi de astia... Detalii aici: /index.php?showtopic=217429 De ce aia merg pe 2 motoare o data??Sa`i vad eu me drumurile noastre si cu soferii nostri...nu aiurea pe M5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate