Sari la conținut

Accident scuter vs. Hyundai Tucson

Metal Heart
 Share

Postări Recomandate

Dinamica accidentului este foarte simpla: in apropiere de autogara C&I de pe Ritmului sunt multe masini parcate anapoda pe prima banda. O duduie (insotita tot de o duduie) a decis sa intoarca pe linia dubla continua si a acrosat un scuterist pe care l-a proiectat intr-o masina parcata. SUV-ul n-avea mari daune, spoilerul un pic zgariat si suportul de numar rupt. Masina parcata nu avea decat usa si aripa fata stanga un pic zgariate. In schimb scuteristul a fost destul de sifonat, masina a intrat direct in piciorul lui, totusi nu cred a i-a rupt nimic. Plasticele de la scuter erau cam toate vraiste. Scuteristul era destul de speriat, din ce am inteles de la martori (era un nene pe la vreo 50 de ani care a vazut toata faza) scuteristul avea totusi casca, in rest nimic, pantaloni scurti, tricou, adidasi. Nu am vazut ca scuterul sa fi fost inmatriculat, dar imi doresc totusi ca el sa fi fost in regula cu actele, altfel cred ca duduia din SUV o sa cam scape basma curata. Am plecat cand a venit SMURDUL si l-au luat pe baiat in duba pentru investigatii.

Atentie mare, mai ales la orele de varf unde soferii sunt cu nervii intinsi la maximum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dinamica accidentului este foarte simpla: in apropiere de autogara C&I de pe Ritmului sunt multe masini parcate anapoda pe prima banda. O duduie (insotita tot de o duduie) a decis sa intoarca pe linia dubla continua si a acrosat un scuterist pe care l-a proiectat intr-o masina parcata. SUV-ul n-avea mari daune, spoilerul un pic zgariat si suportul de numar rupt. Masina parcata nu avea decat usa si aripa fata stanga un pic zgariate. In schimb scuteristul a fost destul de sifonat, masina a intrat direct in piciorul lui, totusi nu cred a i-a rupt nimic. Plasticele de la scuter erau cam toate vraiste. Scuteristul era destul de speriat, din ce am inteles de la martori (era un nene pe la vreo 50 de ani care a vazut toata faza) scuteristul avea totusi casca, in rest nimic, pantaloni scurti, tricou, adidasi. Nu am vazut ca scuterul sa fi fost inmatriculat, dar imi doresc totusi ca el sa fi fost in regula cu actele, altfel cred ca duduia din SUV o sa cam scape basma curata. Am plecat cand a venit SMURDUL si l-au luat pe baiat in duba pentru investigatii.

Atentie mare, mai ales la orele de varf unde soferii sunt cu nervii intinsi la maximum.

asra e cumva in zona garii obor?

A trecut pretina mai pe la 9:15 prin zona aia si m-a sunat ca e un accident cu un scuter si ca e un nr de inmatriculare de mobra la ceva distanta + 2 masini SMURD. N-a putut da detalii ca era f aglomerat si treia sa ajunga la examen. e posibil sa fie acelasi accident, ca zicea ca nu-l vede pe accidentat.

Link spre comentariu

Da, despre ala e vorba.

inseamna ca era maxi-scuter, altfel n-avea ce cauta un nr de mobra aiure printre resturi.

Ei i se parea grav... ca era imprastiat scuteru pe toata strada.

Link spre comentariu

inseamna ca era maxi-scuter, altfel n-avea ce cauta un nr de mobra aiure printre resturi.

Ei i se parea grav... ca era imprastiat scuteru pe toata strada.

pai numarul era de la masina.

Link spre comentariu

Grav, ti-am zis, nu era, dar plasticele de la scuter erau imprastiate. Venisera doua ambulante, nu stiu de ce, probabil ca au sunat mai multi la salvare, si d'aia. Scuteristul era constient, mergea pe picioarele lui, ce-i drept, sustinut. Doar piciorul drept am vazut ca era julit si umflat. Diseara, cand ajung acasa, urc si vreo 3 poze, facute cu telefonul. Scuterul n-am vazut sa fi avut numar, si era chinezarie d'aia de 50 cmc. numarul de pe jos era cel al masinii.

Link spre comentariu