iacospy Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Salutare la toti Am o mare rugaminte la toti daca ma pot indruma sau ajuta in problema urmatoare Am cumparat un Suzuki SV650S import anglia si am nevoie temporar de un far suzuki sv650s 2003 sau un far sh ieftinache ori il inchiriez daca se poate .Cei de la rar mi-au respins motorul pe motiv ca farul este de anglia si bate invers anvelopa pe fata este mai lata decat standardul si becul de la numar nu functioneaza Daca stiti un svist 650s 2003 care ma poate ajuta il rog sa dea un semn . O sa imi cumpar far de europa dar acum nu mai am bani sa imi iau nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Cumpara-ti/Cauta-ti o anvelopa 120/60/zr17 (parca asta e stock), lumina de numar o poti rezolva de la orice magazin de piese auto, iar fazele le poti inversa intre ele astfel incat faza scurta sa fie pe partea stanga. Succes la modificari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) incearca si aici: http:///ind...showtopic=50927 Editat Iunie 5, 2009 de valbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate