jacques Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 http://www.vimeo.com/5014654 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morales Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Super tare! N-am stat niciodata in atas, dar cred ca senzatiile sunt maxime.. mai ales offroad Da' apropo, pe unde ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Ha, ha... Foarte tare! Stii ce mai lipsea? Un neamt cu mtitraliera iesind dintr-un tufis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 Este in Bulgaria. Am fost de 1 mai la un "motocamp". Ij-ul era al proprietarilor. Din pacate nu stiu sa editez filme pt net si nici nu am un utilitar ok. In total am cam 30 min de filmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 mi se pare ca filmuletul asta vrea sa para mult mai mult decat este: unul care isi chinuie motocicleta pe iarba. nu vad nimic spectaculos si ce face sa fie si mai banal, este ca oricine poate face asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Foarte tare.Am avut si eu acum cativa ani IJ cu atas si stiu ce senzatii mi-au dat.Intotdeauna am considerat ca motocicletele rusesti au ceva special. RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_maniac Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 mi se pare ca filmuletul asta vrea sa para mult mai mult decat este: unul care isi chinuie motocicleta pe iarba. nu vad nimic spectaculos si ce face sa fie si mai banal, este ca oricine poate face asa ceva Aici cred ca-ti dau dreptate...nu pare la prima vedere deloc "exciting" ...sa zicem ca poate pt sofer si pasager ar fi fost mai senzational insa nici eu nu prea vad ce... Am un prieten care are un Dnepr dar pacat ca nu am un filmulet sa vezi tu acolo distractie cu atas...drifturi ,derapari si alte nebunii..(trecut prin garduri---asta nu intentionat ) )...dar acolo era intr-adevar vorba de senzatii tari. Oricum nu avem ce sa comentam ca daca oamenii s-au simtit bine...bravo lor (mai putin motorul care parca statea sa-si dea duhul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 daca avea pinion de atas e floare la ureche tot ce se intampla acolo. ijul monocilindric merge aproape de ralanti cu tot cu atas prin gaurile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate