Dan R Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 De unde pot sa cumparMetzeller Sahara 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Si eu sunt interesat , in mod cert preturle oficiale ale importatotului nu ne satisfac Similare mi se par Dunlop Trailmax, mixte, un pic mai spre strada parca, dar inca ok, am avut unul de fata si mi-a placut. Si preferatul meu, Pirelli MT70, pt care la reprezentanta Pirelli anul trecut mi-au cerut vre-o 5,5 mil, numai pt spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Salut Dan ! Parca aveai Midas noi, ce nu-ti place la ele? Te intreb deoarece si eu's pe pct de a-mi lua gume ! Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate