FLAMINGO Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Vis-a-vis de Spitalul Sf, Ioan, aproape de IML, pe sensul pe mers dinspre targul Vitan spre Sos. Oltenirei, in jur de ora 18:15, am vazut cum a cazut un choper albastru cu nr. B (...) HCX sau HXC... In fata se afla si o enduroaica, Yamaha parca. Din cate am vazut, nu erau impreuna, dar nu asta era important. Cazatura s-a petrecut cu vreo 5-6 metri inainte de semafor care era pe rosu la care enduroaica a ajuns prima. Se pare ca motociclistul de pe choper a observat prea tarziu duba care se afla pe banda 2. In fine, asta ramane de vazut daca o sa apara pe aici sa relateze. Ideea era ca pe sosea la locul cazaturii nu se afla vreo pata de ulei, nisip, noroi, etc. Dupa ce a vazut cazatura in oglinzile retrovizoare, enduristul a tras pe dreapta sa acorde primul ajutor. Respect pentru asta. Din ce-am observat, choperistul n-a patit mare lucru... motorul a fiind culcat pe partea stanga. De apreciat ca soferul dubei, care dupa ce a vazut accidentul (tot in retrovizoare) a mai mers cativa metri, trecand pe rosu, sa acorde si el prim ajutor motociclistului cazut. Acum nu stiu, s-o fi gandit c-a fost vinovatul moral... in fine. Conditii de vizibilitate = excelente Viteza = aproximativ 25-30 km / h. Echipament = casca si cam atat. Fara geaca sau alte protectii, doar o camasa cu maneci scurte si parca pantaloni scurti. Motorul = mici "leziuni" externe pe partea stanga. Daca nu ma insel, era un Marauder... dar nu sunt sigur deoarece totul s-a petrecut foarte repede. Sanatate maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 Nimeni nu stie nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Nimeni nu stie nimic ? sa inteleg ca ai scris aici ca sa-l faci de ras,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Daca motoristul e ok, relatarile par destul de complete, ce vrei sa mai stii? Nu vad rostul topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Nu vad rostul topicului. io n-am vazut rostul nici al topicurilor 1 si 2. accidente nu-s, in principiu doar spun ca chopperistii pot si ei sa cada, ca si ailalti. descoperirea secolului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 Doamne fereste, nu fac de ras pe nimeni... nu am vrut decat sa relatez ce am vazut. Atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate