Baiazid Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Metoda in cazul in care nu exista alte posibilitati de montare GPS Pasii pentru CBR1000RR 08/09 1. Se scoate carena superioara (tank fairing) 2. Se realizeaza 2 patratzele din aluminiu in care se dau 4 gauri 3. Una se aseaza sub carena iar cealalta deasupra, ca un sandwich 4. Se face o alta piesa in forma de L si se ajusteaza unghiul de privire asupra GPS-ului 5. se vopsesc 6. se instaleaza Poze http://picasaweb.google.com.au/baiazid/Hon...MountOilChange# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) Metoda in cazul in care nu exista alte posibilitati de montare GPS Pasii pentru CBR1000RR 08/09 1. Se scoate carena superioara (tank fairing) 2. Se realizeaza 2 patratzele din aluminiu in care se dau 4 gauri 3. Una se aseaza sub carena iar cealalta deasupra, ca un sandwich 4. Se face o alta piesa in forma de L si se ajusteaza unghiul de privire asupra GPS-ului 5. se vopsesc 6. se instaleaza Poze http://picasaweb.google.com.au/baiazid/Hon...MountOilChange# Frumos suportul dar poti (puteai) sa apelezi si la solutia asta: http://gpsmagazin.ro/RAM-Mount.html sau user-ul green motors. Eu am un Etrex Legend HCx si facusem o tiganie de suport la CBR-ul meu pentru ca suportul facut de garmin e pentru ghidon clasic ori eu am manere. Acum l-am comandat si astept sa vina Editat Iunie 6, 2009 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 6, 2009 Autor Share Postat Iunie 6, 2009 Frumos suportul dar poti (puteai) sa apelezi si la solutia asta: http://gpsmagazin.ro/RAM-Mount.html sau user-ul green motors. Eu am un Etrex Legend HCx si facusem o tiganie de suport la CBR-ul meu pentru ca suportul facut de garmin e pentru ghidon clasic ori eu am manere. Acum l-am comandat si astept sa vina Am asa ceva dar am avut 2 probleme: 1. nu am vrut sa il leg de ghidon/jug: pentru ca nu am vrut sa se miste cu ghidonul 2. alta solutie nu am gasit. La kawasaki il prinsesem de cadrul care tine oglinzile. CBR-ul nu are asa ceva din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Am asa ceva dar am avut 2 probleme: 1. nu am vrut sa il leg de ghidon/jug: pentru ca nu am vrut sa se miste cu ghidonul 2. alta solutie nu am gasit. La kawasaki il prinsesem de cadrul care tine oglinzile. CBR-ul nu are asa ceva din pacate. Oricum ai facut un suport bun, dupa cum se vede sta foarte bine gps-ul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Sal, Mai ai loc sa pui si un tankbag sau nu folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 7, 2009 Autor Share Postat Iunie 7, 2009 Sal,Mai ai loc sa pui si un tankbag sau nu folosesti? Nu folosex ca este rezevor de plastic si capacul tot de plastic. Am o geanta care se monteaza pe coditza. E de ajuns. Cand plecam 2-3 zile avem masina de asistentza mereu si e mai simplu ca caram bagajele cu masina Oricum ai facut un suport bun, dupa cum se vede sta foarte bine gps-ul acolo. Il testez maine ca nu am apucat Singura mea grija este sa nu vibreze din cauza rezervorului de plastic. Daca vibreaza, trebuie sa intaresc fundul capacului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Il testez maine ca nu am apucat Singura mea grija este sa nu vibreze din cauza rezervorului de plastic. Daca vibreaza, trebuie sa intaresc fundul capacului Pana la urma cum e suportul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 dar gps-ul cum este, poti sa vezi ce arata pe ecran cand bate soarele direct pe el ? nu o sa ai surprize sa se innegreasca ecranul din cauza caldurii ? Am si eu asa ceva in plan cu un PDA dar ma gandeam sa ii fac un capac sa ii tina umbra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 dar gps-ul cum este, poti sa vezi ce arata pe ecran cand bate soarele direct pe el ?nu o sa ai surprize sa se innegreasca ecranul din cauza caldurii ? Am si eu asa ceva in plan cu un PDA dar ma gandeam sa ii fac un capac sa ii tina umbra. Merge impecabil si nicio problema cu soarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate