Dogg Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 Salut , am postat acest anunt pentru ca astept un sfat din partea voastra si tin sa va multumesc anticipat pt. aceastea. Am ales sa-mi cumpar un Suzuki RF 400 R din 93' are 4000km(patru mii) ma costa 3300$ si as vrea sa-mi spuneti daca aveti cumva vreo parere despre aceast motor si despre faptul ca eu l-am ales sa-l calaresc in curand dupa ce o sa-mi iau si A-ul. Este chiar motor-ul din imagine. Thanks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 Arata bine mestere...Si io sunt la inceput asa ca bafta. Ai grija la autobuze sau trolebuze chiar si tramvaie. Vorbesc din exeperienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 daca km sunt reali si te-ai convins ca merge bine ps citeste cum sa cumpar o motocicleta de pe pro-bike, si daca se incadreaza aici cumparo ca nu e scumpa a, sa fie bine inteles inmatriculata in ro !!!!!!!!!!!!! bafta alex meyndt ( nu ma consider profesionist !!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 Motor din `93 cu 4000 km? Inseamna ca s-a plimbat cu el doar pana la spalatorie si inapoi .... Sau a stat (mutzi) ani nefolosit, ceea ce iar nu e ok. Ma rog, nu vreau sa te descurajez, banuiesc ca stii de ce n-are km, n-a avut zile sau mai stiu eu ce.... BAfta oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 trecind peste faptul ca un motor din 93 e putin probabil sa aiba doar 4000 km, nu iti recomand motorul ala ca prim motor...nu e tocmai "motor de incepator"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 10x pt reply-uri moto-ul este adus recent din Japonia de Doru ,poate il stiti are mai multe de vanzare prin spate pe acolo pe la piata Alba Iulia si in general toata lumea mi l-a recomandat cu incredere ,sincer nici eu nu prea am chef sa-mi rup gatu pe motiv de defectiuni tehnice....mai bine din prostia mea decat asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ste4fan Postat Ianuarie 30, 2004 Share Postat Ianuarie 30, 2004 eu zic sa ai incredere in Doru...... eu mi-am luat gsxr de 400 de la el si sunt supermultzumit de el...... chiar nu umbla cu shoparlitza, daca e masluit kilometraju inseamna ca asa a luat-o de acolo nu te speria de motor e destul de calm, conteaza mult si ce ai in bila......... daca i-o dai cand nu trebuie potzi sa o patzeshti bafta, ne intalnim cand se duce zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 31, 2004 Share Postat Ianuarie 31, 2004 eu zic sa nu te incurci cu modele japoneze ca o sa plangi dupa piese. M-au sunat f multi din Buc care au cumparat moto pt piata japoneza si mi-au spus ca nu gasesc piese. Nici eu nu am puut sa ii ajut am sunat si in Dubai nu exista piese numai in Japonia si costa o avere. DE CE CREZI CA COSTA ASA PUTIN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate