noro Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Traseu: Bucuresti - Buzau- Vulcanii Noroiosi - Valea Siriului - Intorsura Buzaului - Brasov - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti Protagonisti: Kidrock (Horia - Kawa 636) Katul (Artur - Suzuki GS500) Noro (Honda Cb500) si o parte din drum Linx (Yamaha TDM900) Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Mai puneti poze ca stiu ca mai aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 7, 2009 Autor Share Postat Iunie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Enduristi fara enduro Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 7, 2009 Autor Share Postat Iunie 7, 2009 Enduristi fara enduro Foarte tare! Nu chiar, Kidrock chiar a devenit endurist , si-a vandut vaca si si-a luat un putregai de Katemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 (editat) a fost kiduuuu la namol ce crezi ma ca te faci mai frumos dupa Editat Iunie 7, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Enduristi fara enduro Foarte tare! lasa Eleno ca m-a vazut si pe mine Dumnezeu in sfarsit,de 2 zile stau in padure spre Giurgiu la noroi Nu chiar, Kidrock chiar a devenit endurist , si-a vandut vaca si si-a luat un putregai de Katemeu bai daca va mai aud cu putregai cred ca devin emo,austriacul meu NU ESTE PUTREGAI ... invidiosilor a fost kiduuuu la namol ce crezi ma ca te faci mai frumos dupa [/quote ] ooo salutam, da pai face bine la oase si incheieturi super tura a fost aia,super fun,mai ales cand m-am apucat eu sa fac pe alpinistul la Buzau trebuie cumva sa dam cu BIS va poop dragii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 lasa Eleno ca m-a vazut si pe mine Dumnezeu in sfarsit,de 2 zile stau in padure spre Giurgiu la noroi Eeeee, kidule, felicitari ! Acuma, ca ai cu ce, te mai bagi odata la Transalpina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Eeeee, kidule, felicitari ! Acuma, ca ai cu ce, te mai bagi odata la Transalpina ? looooogiiiicccc , daca stai dupa mine ca merg cu 110 max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 looooogiiiicccc , daca stai dupa mine ca merg cu 110 max Pai stau, daca si tu stai dupa mine pe off-road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 dar priviti acea motoreta jos de tot cum sta cu evacuarea la bronzat ... Pai stau, daca si tu stai dupa mine pe off-road. pai stau ... 80 e bine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 lasa Eleno ca m-a vazut si pe mine Dumnezeu in sfarsit,de 2 zile stau in padure spre Giurgiu la noroi S-o stapanesti sanatos si sa te poarte pe cat mai multe poteci! super tura a fost aia,super fun,mai ales cand m-am apucat eu sa fac pe alpinistul la Buzau Da, pai hai sa le zicem cum ai facut exact precum pisicile alea care se urca in copac si asteapta pompierul sa vina sa le dea jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 bravo florine mersi de reclama PS : mersi de urare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate