robychopper Postat Octombrie 9, 2004 Autor Share Postat Octombrie 9, 2004 miam adus aminte de motorul meu siam zis sa mai trag otura peste poze:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 9, 2004 Autor Share Postat Octombrie 9, 2004 revenind cu poze de anul trcut din toamna cind am fost in tara si am lucrat la motor ..ca sal pun pe barul din barul CARGO timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 9, 2004 Autor Share Postat Octombrie 9, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 9, 2004 Autor Share Postat Octombrie 9, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 9, 2004 Autor Share Postat Octombrie 9, 2004 produsul finit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 9, 2004 Autor Share Postat Octombrie 9, 2004 cel din poze este luci de la TRUST M.C. timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 9, 2004 Autor Share Postat Octombrie 9, 2004 si in sfirsit eu cu el pe bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 Old School, Best School...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 Mindra lucrare...Mai ales ca iti si functioneaza bine suspensia de fatza.Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 prima oara cand am intrat in Cargo si l-am vazut cocotat pe bar, nu am crezut ca e un motor adevarat..... la o privire mai atenta nu mi-a venit sa cred... are motor, are... toate. In primul rand vreau sa te felicit. Arata minunat. Nu-ti e dor de ea? toate cele bune santy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 10, 2004 Autor Share Postat Octombrie 10, 2004 cum drac sa nu imi fie dor dar daca as ajunge acum acasa cu ce am acum in cap nar mai ramine chiar asa cum este acum:))))) salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Sta bine in Cargo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FTW Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 faine poze mi-am adus aminte de vremurile cand lucram la motorul tau in "atelierul" din Cargo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Octombrie 27, 2004 Share Postat Octombrie 27, 2004 da tu cand ai de gand sa vii in romania ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 1, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2004 da tu cand ai de gand sa vii in romania ????? acum este cam riscant sa vin...tre sa astept pina imi fac actele....nu vreau sa risc o alta interdictie....pai ce...ti so facut dor de mine:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 care dintre voi ajungeti prin barul CARGO sa faceti niste poze la motorul meu si sa mi le trimiteti pe mail ...daca vreunul din voi ajungeti pe acolo si dispuneti de o camera foto...va rog faceti niste poze cu motorul meu.... va salut si multumesc...ROBY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 Este foarte reusita. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Frumos motor;n-am ce zice.Cand te intorci,da o tura pe la Roma sa-si bucure toata lumea ochiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 29, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2004 Frumos motor;n-am ce zice.Cand te intorci,da o tura pe la Roma sa-si bucure toata lumea ochiu' pai cred ca stii sii tu ca motorul il poti admira in barul cargo din timisoara ...nu stiu daca va mai merge vreo data pe soselele timisoarei:(( te salut din barcelona...si transmite salutari te rog....toti baietilor de la roma..... ceau roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 Cred ca e tare aiurea sa fi acolo si sa ai motorul aici.Ai ceva motor acolo cu care sa te dai sa iti mai treaca dorul de Simson? Lasa ca te intorci tu si sa vezi atunci party... .nu? Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate